Mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland

Chalet in Otterlo in Gelderland via Heerlijkehuisjes.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Gelderland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Gelderland verblijft.

Als kind heb ik een aantal jaren vakantie gevierd in de provincie Gelderland. Met mijn ouders en broer verbleven we in een vakantiehuisje op een camping in Epe in een bosrijke omgeving. Vanuit Epe fietsten we veel en als de afstanden te groot waren om te fietsen, namen we de auto om de provincie te ontdekken. Maar Gelderland is meer dan alleen de Veluwe, ook de Achterhoek en de Betuwe zijn schitterende delen van de provincie net als de steden Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Zutphen.

Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Gelderland met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden zoals de Veluwe en de Achterhoek of steden bezoeken.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland

Appartement in Voorthuizen

Deze studio is ingericht met een open woon-/eetkamer met twee bedden, eettafel en digitale televisie. Open keuken heeft een 2-pits kookplaat, waterkoker, elektrische koffiemachine, combimagnetron). Douche en toilet. Op het terras bevinden zich terrasmeubelen. Er is gratis WiFi beschikbaar. Er is parkeerruimte voor 1 auto. Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Voorthuizen, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Appartement in Voorthuizen in Gelderland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

B & B in Bronkhorst

Deze B & B is gevestigd in een voormalige varkensstal van een monumentale boerderij uit 1870. Het verblijf heeft met eigen entree en terras en wordt verhuurd aan maximaal 2 personen. De B & B is voorzien van luxe 2-persoons bed, apart toilet, badkamer en volledig ingerichte keuken. Het ontbijt op de eerste ochtend is bij Herberg de Gouden Leeuw bij de prijs inbegrepen. Bronkhorst het kleinst bewoonde stadje van Nederland in de Achterhoek.

Bronkhorst, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

B&B in Bronkhorst in Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Boerenschuur in Dreumel

De Boerenschuur is geschikt voor maximaal 10 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. Er is een gezellige, ruime leefruimte met een zithoek, een grote eettafel en een houtkachel. In het keukenblok is een elektrisch fornuis en koud stromend water aanwezig. Koken kan ook op de buitenkoker of op de barbecue. De koelelementen voor de koelkist kun je gratis omwisselen bij de boerderijwinkel. De schuur heeft in totaal 6 slaapkamers. Er zijn 2 bedstedes, 2 bedstedes met een stapelbed en 2 slaapkamers met elk 1 tweepersoonsbed. De bedstee is geschikt als slaapplaats voor 1 volwassene en 1 kind. In de schuur zijn 2 toiletten aanwezig. Naast de schuur is een privédouche met warm water. Bij de schuur is een terras waar je gezellig buiten kunt zitten tijdens het koken of barbecueën. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. Hoeve de Betuwe ligt in het Land van Maas en Waal. Roompot heeft op Hoeve Betuwe nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Dreumel, Gelderland – 6 slaapkamers – maximaal 12 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boerenschuur in Dreumel in Gelderland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Bungalow in Braamt

De zespersoonsbungalows zijn vrijstaand. In de woonkamer bevinden zich een zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De open keuken is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, filterkoffiezetapparaat en een 4-pits gasplaat. De bungalows hebben drie slaapkamers verdeeld over twee etages. Een slaapkamer met twee éénpersoons boxsprings is op de begane grond en op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met twee éénpersoons boxsprings. Landal Stroombroek ligt in de Achterhoek, vlakbij de grens met Duitsland. Landal Stroombroek heeft een grote recreatieplas en een kabelwaterskibaan. Landal Stroombroek in Braamt heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Braamt, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Braamt in Gelderland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Bungalow in Oldebroek

De vierpersoonsbungalows zijn vrijstaand. In de woonkamer bevinden zich een zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De open keuken is uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, filterkoffiezetapparaat en een 4-pits inductiekookplaat. De bungalows hebben twee slaapkamers verdeeld over twee etages. Een slaapkamer met twee éénpersoons boxsprings is op de begane grond en op de eerste verdieping is een slaapkamer met twee éénpersoons boxsprings. Landal Landgoed ’t Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het vakantiepark en biedt veel activiteiten en faciliteiten, zoals een bowlingbaan, een kinderboerderij en een indoorspeelplaats. Landal Landgoed ’t Loo in Oldebroek heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Oldebroek, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Oldebroek in Gelderland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Chalet in Hulshorst

Deze chalet staat op het natuurrijke vakantiepark Resort Bad Hoophuizen direct aan het Veluwemeer.  Het gelijkvloerse chalet is modern ingericht. In de woonkamer bevindt zich de televisie. De open keuken beschikt over onder andere een afwasmachine, een magnetron en Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, elk met twee éénpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en een toilet. Buiten is een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto direct bij het chalet. Op vakantiepark Resort Bad Hoophuizen zijn diverse vakantiehuizen, tiny houses, lodges, chalets en villa’s te reserveren voor twee tot zestien personen. Resort Bad Hoophuizen heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Hulshorst, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Hulshorst in Gelderland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Chalet in Otterlo

In de bossen op de Hoge Veluwe ligt dit achtpersoons chalet. Het is een unieke houten chalet met vogelhuisjes. De chalet ligt vlakbij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het is een achtpersoons houten chalet. In de woonkamer van deze houten chalet is een houtkachel en een prettige eethoek en keuken met waterkoker, koffiecupapparaat, magnetron en koelkast met vriesvak. Op de begane grond is er een tweepersoons bedstee en op de vide vind je de overige zes slaapplekken. Dit betreffen zes eenpersoonsbedden, waaronder stapelbedden. De badkamer met douche en toilet bevindt zich op de begaande grond. In de tuin is een tuinbank aanwezig. Er is parkeergelegenheid in de buurt van dit vakantiehuis.

Otterlo, Gelderland – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Otterlo in Gelderland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Lodge in Beekbergen

De unieke Forest Lodge is een kleine, vrijstaande chalet. De lodge is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De stijlvol ingerichte woonruimte is voorzien van een zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron en inductiekookplaat. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden. In de badkamer vind je een wastafel, toilet en douche. Aan de voorzijde van het chalet bevindt zich een terras met tuinmeubilair. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats nabij het chalet en je hebt gratis toegang tot de WiFi. Europarcs Beekbergen heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Beekbergen, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Beekbergen in Gelderland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Loft in Arnhem

In deze luxe gelijkvloerse loft kun je puur genieten van de luxe en ruimte om je heen. Niet alleen in de loft, maar ook rondom de loft heb je alle ruimte om heerlijk buiten te vertoeven. Op het bijbehorende terras ervaar je de rust die de prachtige Veluwse natuur uitstraalt. De luxe loft is sfeervol ingericht. De keuken is uitgerust met combimagnetron, een nespressomachine en een waterkoker. De loft beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Het vakantiepark ligt pal tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Europarcs De Hooge Veluwe heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Arnhem, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Loft in Arnhem in Gelderland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Tiny House in Epe

Dit historische koetshuis was ooit onderdeel van het boerenerf van waaruit alle bos-werkzaamheden op een Landgoed zijn begonnen. De schuur is gebouwd rond 1880 en is in 1980 gerestaureerd. Door de grote openslaande deuren heb je een prachtig uitzicht over gras en bos. Deze tiny house is geschikt voor een verblijf van 2 tot 4 personen. Er is een kleine keuken met koffie/thee apparaat (nespresso en filter) gasfornuis/oven /koel- vriescombinatie en vaatwasser. De woonkamer heeft 2 slaapbanken en 2 luxe stoelen met televisie, een grote eettafel en een bureau. In de slaapkamer staat een tweepersoons bed met twee éénpersoons matrassen, douche met aparte wastafel. In de binnenkomst hal is een apart toilet. Er is WIFI aanwezig. Je verblijft op een particulier landgoed, waar je heerlijk kunt wandelen in de bossen. Misschien kom je wel wild tegen, zoals een edelhert, ree of een wild zwijn.

Epe, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Tiny House in Epe in Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Lunteren

Het vakantiehuis heeft een goed uitgeruste keuken. De woonkamer met smart tv en zithoek is sfeervol en comfortabel ingericht. ER zijn drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden. Er is een elektrische barbecue voor de zomeravonden. Het vakantiehuis is voorzien van parkeergelegenheid. Het bos begint op 100 meter van dit vakantiehuis. Op de Veluwe kun je heerlijk fietsen en wandelen. Het centrum van Lunteren met winkels, een supermarkt en restaurants ligt op 1,5 kilometer. Huurders kunnen tegen vergoeding gebruik maken van het zwembad en de tennisbanen van het naastliggende Recreatiecentrum De Goudsberg. In de buurt is een minigolfbaan.

Lunteren, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Lunteren in Gelderland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Vakantiehuis in Vorden

Dit vrijstaande houten huis ligt op particulier erf in Vorden in de Achterhoek. Dit vakantiehuisje heeft een grote ruimte beneden met open keuken, badkamer, bedstee, een ruime zithoek en een eethoek Alle genoemde hoeken hebben een raam met zicht op de landerijen en de tuin. Bij mooi weer heb je een eigen terras in een grotendeels omheinde tuin. Een zitkamer met een gezellige zithoek met televisie en terrasdeuren naar het buitenterras. Er is een open keuken met onder andere een vierpits kookgelegenheid, koelkast, magnetron, filter koffiezetapparaat en waterkoker. Beneden is er een afsluitbare bedstee met raam en bed. Boven is er een open zoldering met twee eenpersoonsbedden. Ook bevindt zich de aparte badkamer met douche, toilet en wastafel beneden. Buiten bevindt zich een terras met vier terrasstoelen en tafel, een afgebakende tuin met zicht op een wei met drie eigenwijze ezels.

Vorden, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Vorden in Gelderland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Vakantiewoning in Ede

Het Jachthuus is een vakantiewoning op het terrein van paardenpension De Oscarhoeve in Ede. Het chalet is voorzien van 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met stapelbedden, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de tuin. De woning heeft gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. De vakantiewoning ligt buiten de bebouwde kom, direct aan de wandel- en fietspaden, vlakbij de Ginkelse Heide.

Ede, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiewoning in Ede in Gelderland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiewoning in Lochem

Erve Feenstra beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en 2 wastafels, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken, een patio met uitzicht op de tuin en gratis WiFi. Het huisje heeft aan 2 kanten een vide, met aan de ene kant een tweepersoonsbed en aan de andere kant de optie voor een dubbel bed dan wel enkele bedden/kinderbedje.De vakantiewoning beschikt buiten over een eigen terras met zit gelegenheid, vuurkorf en optie tot BBQ, een tafeltennistafel en gratis privéparkeergelegenheid. Erve Feenstra ligt op 2,1 kilometer van het centrum van Lochem. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en de natuur ontdekken. Op 5 minuten rijden ligt een 18 holes golfbaan.

Lochem, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiewoning in Lochem in Gelderland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantietent in Ermelo

Je verblijft in een tent op Landgoed Volenbeek, een boerderij met melkkoeien. Op het erf van de boerderij staan 10 tenten. Comfortabele bedden, een houtkachel, een privédouche en -toilet: alles is er. Wifi en elektriciteit zijn er niet. De BoerenBed Tent is geschikt voor maximaal 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar. Er is een ruim leefgedeelte met een bank, een eettafel en een houtkachel. In het keukenblok is koud stromend water aanwezig. Koken kan op de houtkachel in de tent of op de buitenkoker voor de tent. De koelelementen voor de koelkist kun je gratis omwisselen bij de boerderijwinkel. De tent heeft 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 1 stapelbed. De bedstee is toegankelijk via het leefgedeelte en via de slaapkamer met het tweepersoonsbed. De bedstee is geschikt als slaapplaats voor 1 volwassene en 1 kind. De privédouche met warm stromend water staat direct naast de tent, in een houten huisje. Het toilet bevindt zich in de tent. Buiten is een veranda met een picknicktafel. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats. Roompot heeft op Landgoed Volenbeek nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Ermelo, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantietent in Ermelo in Gelderland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Villa in Maurik

Villa Maritiem ligt aan het water. De villa is ingericht met een hal, woon-/eetkamer met eettafel en flatscreen TV. Er zijn tweepersoons slaapkamers, elke kamer heeft 2 bedden en flatscreen TV. De open keuken is uitgerust met een 4-pits kookplaat, afwasmachine, waterkoker, elektrische koffiemachine, combimagnetron.  Douche/WC, dubbele wastafels. Vanuit de woonkamer stap je het terras, voorzien van terrasmeubelen op en heb je uitzicht over het meer. Er is gratis WiFi beschikbaar. Er is parkeerruimte voor 1 auto. MarinaPark Bad Nederrijn in Maurik heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Maurik, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Maurik in Gelderland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Gelderland er niet bij? Via onderstaande links kun je de door jouw gewenste vakantiehuisjes in de provincie Gelderland (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Gelderland. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes.

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Gelderland?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Gelderland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com