Mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland

Eilandhuisje op de Marker Wadden in Flevoland via Landal.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Flevoland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Flevoland verblijft.

De provincie Flevoland is onze nieuwste provincie en voor mij een relatief onbekende provincie. Ik heb niet veel plekken in Flevoland bezocht behalve Almere want daar woont mijn broer. Maar veel heb ik niet van de provincie gezien. Ik rijd er regelmatig door met de trein als ik naar Groningen reis. Naast Almere zijn Lelystad, Urk en Emmeloord bekende plaatsen. Ik heb wel wandelingen in deze provincie op mijn lijstje staan.

Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Flevoland verblijft. Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Flevoland met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden als de Markerwadden of Oostvaardersplassen of steden bezoeken.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland

Bed & Breakfast in Urk

Bed & Breakfast Morgenster ligt op 100 meter van het Urk-strand, 850 meter van het centrum en op 200 meter van het Dijk-strand in Urk. Het biedt accommodatie met gratis WiFi en een flatscreen-tv. Sommige accommodaties zijn voorzien van airconditioning, een balkon en/of een terras en een zithoek. De bed & breakfast verzorgt een continentaal ontbijt. De bed & breakfast biedt deluxe suites en kamers (maximaal twee personen), standaard tweepersoonskamers voor twee personen en een huis met vier slaapkamers voor in totaal 10 personen. Iedere kamer heeft een eigen badkamer.

Urk, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

B&B in Urk in Flevoland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Boothuis in Zeewolde

Boothuisje Marina Eemhof ligt in Zeewolde en biedt een restaurant, een bar en een casino. Deze accommodatie met airconditioning biedt privéparkeergelegenheid en gratis WiFi. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers (een tweepersoonskamer en een vierpersoonskamer)  voor maximaal 6 personen, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Je komt via een trapje van 3 treden binnen in de sfeervolle woonkamer. Aan de achterzijde van het boothuisje bevindt zich de dinette. Ook heb je van hieruit toegang tot het achterdek. De badkamer heeft een ruime doucheruimte, toilet en een spiegelwand met wastafel. Je kunt naar de bovenverdieping via een trap met leuning.Voor extra gemak kan de accommodatie handdoeken en beddengoed verstrekken tegen een toeslag. Het vakantiehuis beschikt over een terras. Er is een speeltuin en een kinderclub met diverse activiteiten. Vanuit het boothuis kun je allerlei watersporten ondernemen op het Eemmeer.

Zeewolde, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boothuis in Zeewolde in Flevoland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Chalet in Biddinghuizen

Dit chalet in Biddinghuizen heeft een eigentijds interieur met voornamelijk natuurlijke materialen. Het chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In de woonruimte vind je een zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met onder andere een inductiekookplaat, filter koffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Buiten geniet je op het gemeubileerde terras. Je kunt 1 auto parkeren bij Solo Retreat 4 en je kunt gratis verbinding maken met de Wi-Fi.  EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen heeft naast deze chalet nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Biddinghuizen, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Biddinghuizen in Flevoland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Cottage in Zeewolde

Deze cottage in Zeewolde is recent vernieuwd. De woonkamer heeft een hoekbank, open haard, Flatscreen TV. De keuken beschikt over een kookplaat, koelkast, vaatwasser, combimagnetron (met ovenfunctie), filter-koffiezetapparaat, broodrooster, citruspers, waterkoker, servies, bestek, potten en pannen. Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een éénpersoonsbed. Er is een badkamer met douche. Buiten is een privéterras met tuinmeubilair. Centerparcs De Eemhof in Zeewolde heeft naast deze cottage nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Zeewolde, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Zeewolde in Flevoland via Centerparcs.nl

Foto: Centerparcs.nl

 

Eco-villa in Biddinghuizen

Deze vrijstaande, duurzame eco-villa staat op Resort Zuiderzee in Biddinghuizen, op een steenworp afstand van het Veluwemeer. De villa heeft twee verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met TV, een open keuken met een afwasmachine en combimagnetron, een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche en een apart toilet. Op de eerste etage zijn nog eens vier tweepersoons slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet. De villa beschikt over een warmtepomp en infraroodpanelen. Buiten is een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s bij de villa. Resort Zuiderzee in Biddinghuizen heeft naast deze eco-villa nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Biddinghuizen, Flevoland – 5 slaapkamers – maximaal 10 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Eco-villa in Biddinghuizen in Flevoland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Eilandhuisjes Marker Wadden in Lelystad

De eilandhuisjes op de Marker Wadden zijn duurzaam gebouwd en ingericht door Ikea. De huisjes in energieneutraal en voorzien van alle luxe. De opbrengst van de verhuur van deze huisjes wordt teruggegeven aan Natuurmonumenten voor verder onderzoek en ontwikkeling van de Marker Wadden. De huisjes zijn vrijstaand met twee slaapkamers. De vijfde persoon kan gebruik maken van een bedbank in de woonkamer. De open keuken heeft o.a. een combimagnetron, koelkast zonder vriesvak, vaatwasser, filterkoffiezetapparaat en een tweepits inductiekookplaat. Badkamer met vlakke douche, wastafel en toilet. Er zijn twee verdiepingen. Buiten staan ligstoelen klaar om van het schitterende uitzicht te genieten. Landal GreenParks heeft naast dit eilandhuisje nog meer accommodaties op de Marker Wadden, je ziet ze hier.

Marker Wadden, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Eilandhuisje op de Marker Wadden in Flevoland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Glamping in Bant

Deze glamping tenten liggen aan de rand van het vakantiepark ‘Eigen Wijze’ in Bant. De tenten zijn multifunctioneel ingericht. Door het oprollen van de tentdoeken maak je van de keuken een buitenkeuken waardoor het in direct contact staat met het overdekte terras. De badkamer is compleet ingericht met douche, toilet en wastafel. De airconditioning kan deze glamping tent koelen bij warme-, en verwarmen bij koude weersomstandigheden. Er is tevens een gaskachel voor de koude dagen. Vakantiepark ‘Eigen Wijze’ in Bant heeft naast deze glamping nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Bant, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Glamping in Bant in Flevoland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Iglucraft in Almere

Deze iglucraft staat in de ecowijk Almere Oosterwold. In de tuin staan 2 tiny houses: deze handgemaakte Iglucraft en een wikkelhuisje van karton. Beide huisjes hebben een privé sauna, hottub en terras. Het huisje draait op 24 zonnepanelen, met eigen regenwater naar drinkwatersysteem, hergebruik van water. De Iglucraft staat in de tuin, die grenst aan de bosrand. Je verblijft dus wel in ‘bebouwd’ gebied (met zeer veel bijzonder ecologische woningen), maar loopt zo het bos in. Almere en Zeewolde hebben talrijke bossen en fietspaden. Almere is één van de groenste steden van Nederland.

Almere, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Iglucraft in Almere in Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Villa in Biddinghuizen

Deze villa van Landal Waterparc Veluwemeer ligt direct aan het Veluwemeer. De appartementen en villa’s bieden een comfortabel verblijf. In de jachthaven bij het vakantiepark kun je (tegen betaling) aanmeren. Eenmaal op het Veluwemeer, vaar je zo door naar het Markermeer en het IJsselmeer. Deze vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. De villa heeft vier slaapkamers verdeeld over twee verdiepingen. Er is centrale verwarming aanwezig. In de woonkamer bevinden zich een zithoek, eethoek, gashaard en een flatscreen-tv. De open keuken heeft een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met apart vriesvak, Nespresso koffiemachine, filterkoffiezetapparaat en een gasplaat. Er zijn twee badkamers met ligbad, douchecabine en dubbele wastafel, twee aparte toiletten, een sauna en een zonnebank. Er bevinden zich vier slaapkamers met twee éénpersoons bedden. Buiten is een overdekte veranda met ligbedden en terrasmeubilair. Landal GreenParks heeft naast deze villa nog meer accommodaties op Waterparc Veluwemeer, je ziet ze hier.

Biddinghuizen, Flevoland – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Biddinghuizen in Flevoland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Waterhuis in Lelystad

Dit waterhuis ligt in een rustige woonbuurt in Lelystad. Het is een comfortabel huis met ruime woonkamer, open keuken, grote slaapkamer, badkamer met douche en bad en twee toiletten. Daarnaast een terras boven het water en een tuin met zon- en schaduwplekken. Er is geen TV-aansluiting in huis. Het waterhuis  ligt aan het Bovenwater, grenzend aan de Oostvaardersplassen en de stadsbossen ‘Hollandse Hout’. Het Bovenwater is een grote gesloten recreatieplas zonder doorgaand verkeer.

Almere, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Waterhuis in Lelystad in Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Waterlodge in Almere

Deze prachtige zespersoons waterlodge staat in Jachthaven Marina Muiderzand aan het Markermeer bij Almere. In deze havenlodge is een volledig ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek met TV. De bank kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoons bed. Er is een compacte open keuken met een koelkast, tweepits kookstel, combimagnetron, waterkoker en een Dolce Gusto koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer met twee boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten bevindt zich een terras met een loungeset en eettafel.

Almere, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Waterlodge in Almere in Flevoland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Woonboerderij in Dronten

Deze woonboerderij in Dronten ligt op een boerenerf. De woonkamer beschikt over een zithoek met kabeltelevisie en een werkplek met twee schermen en een toetsenbord. De keuken is ingericht met een vaatwasser, combi-oven, koel-vriescombinatie en inductiekookplaat en een eettafel met zes stoelen. In de bijkeuken staat een een wasmachine, droger en EHBO kastje. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een spelletjeskamer. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed, in de andere slaapkamer staat een stapelbed. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een inloopdouche. Op de begane grond is een apart toilet. Via de grote schuifpui in de keuken komt op u het beschutte terras voorzien van een bubbelbad, loungeset, eethoek en barbecue. Rondom het terras vindt u een grote tuin met veel gras en voldoende parkeergelegenheid. Het erf kan afgesloten worden met een elektrisch hek. Er is glasvezel internet aanwezig.

Dronten, Flevoland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Woonboerderij in Dronten in Flevoland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Flevoland er niet bij? Via onderstaande links kun je het door jouw gewenste vakantiehuisje in de provincie Flevoland (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Flevoland. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Flevoland?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Flevoland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com