Mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland

Vakantiehuis in Zuid-Beijerland in Zuid-Holland via Interhome.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland verblijft.

In Zuid-Holland is zoveel te doen, denk aan een citytrip naar Rotterdam, Leiden en Den Haag. Andere kleinere toeristische plaatsen/regio’s zijn de Bollenstreek, Delft, Scheveningen, Gouda of Dordrecht. Ondanks dat je in de randstad bent, zijn er genoeg natuurgebieden in de provincie, zoals een deel van de Amsterdamse Waterleidingduinen of Nationaal Park Hollandse Duinen. Kortom genoeg te zien en te beleven in de provincie Zuid-Holland.

Kortom genoeg te zien en te beleven in de provincie Zuid-Holland.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland

Bed & breakfast in Stolwijk

Bed & Breakfast Op Stolk ligt in Stolwijk, gemeente Krimpenerwaard, in het Groene Hart. De Bed & Breakfast van ruim 100 m2 bevindt zich in de pinkenstal. De Bed & Breakfast ligt vrij van de woonboerderij. Op Stolk is compleet ingericht en geschikt voor 5 personen. In de gehele Bed & Breakfast is gratis Wifi beschikbaar. De woonkamer is voorzien van TV, de ruime woonkeuken is volwaardig uitgerust. Er bevindt zich een apart toilet en een wasruimte voor de wasmachine. Via de trap in de hal, waar zich ook de badkamer bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met lage karakteristieke balken. Er is gratis parkeergelegenheid (voor twee auto’s) aan de voorzijde van de Bed & Breakfast en er zijn twee terrassen, het terras aan de zijkant van de Bed & Breakfast biedt alle privacy. Optioneel wordt ontbijtservice aangeboden.

Stolwijk, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bed & Breakfast in Stolwijk in Zuid-Holland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Blokhut in Stompwijk

Boerderij Berg ligt in het Zuid- Hollandse dorpje Stompwijk. Je logeert in een hooiberghut. Deze hut is comfortabel en compleet ingericht en geschikt voor 5 personen. Er zijn 2 stapelbedden, waarvan 1 met een tweepersoonsbed. Een tafel met 5 stoelen, een keukentje met tweepits kookgelegenheid, koelkast, (filter) koffiezetapparaat en waterkoker. Douche en toilet zijn in de hooiberghut aanwezig. Buiten is een terras met picknicktafel. Vanuit de hooiberghut kijk je uit over de weilanden. Per fiets, auto of het openbaar vervoer zijn er vele bezienswaardigheden en steden in de buurt te bezoeken. Vanaf het erf kun je direct starten met een mooie wandel- of fietstocht. Op de boerderij worden 65 koeien gemolken door een melkrobot, daarnaast zijn er kleinvee, schapen, kippen, katten en een hond.

Stompwijk, Zuid-Holland – 1 slaapkamer – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Blokhut in Stompwijk in Zuid-Holland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Boot in Dordrecht

Dit natuurhuisje ligt in de Biesbosch bij Dordrecht. Het natuurhuisje heeft een verblijf-slaapkamer met een slaapbank en een zit-kook gedeelte met uitzicht op het water. De badkamer deel je met anderen. Er is een toilet aanwezig. Je kunt met de kano of kajak een tochtje maken door de Biesbosch en op zoek gaan naar de visarend of wandelen in de schitterende natuur of met de fiets de omgeving verkennen (de kano / kajak en 2 fietsen zijn standaard in de prijs inbegrepen).

Dordrecht, Zuid-Holland – 1 slaapkamer – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boot in Dordrecht in Zuid-Holland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Bungalow in Herkingen

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar. De woonkamer heeft een zithoek met sfeerhaard, een smart-tv en een glazen schuifpui naar het terras. In de keuken vind je onder andere een kookeiland, vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. Beneden zijn er 2 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Boven vind je een slaapzolder van 1.25 meter hoog met een tweepersoonsbed. Er is een apart toilet en een badkamer met regendouche. Ook is er een was-droogcombinatie. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair, oplaadpunt voor elektrische fietsen en minimaal 1 parkeerplaats. Het gebruik van wifi is gratis. Park Zeedijk in Herkingen heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Herkingen, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Herkingen in Zuid-Holland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Bungalow in Simonshaven

Deze vrijstaande bungalow met twee verdiepingen beschikt over een woon-/eetkamer met zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De bungalow heeft een open keuken met combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, standaard keukeninventaris, filterkoffiezetapparaat, Nespresso koffiemachine en een 4-pits gasplaat. De drie slaapkamers liggen op de eerste verdieping. Een slaapkamer  heeft twee tweepersoons bedden en 2-persoonssofttopper op de eerste verdieping, twee slaapkamers hebben elk een twee eenpersoons bed. De badkamer met douchecabine, wastafel en toilet ligt op de eerste verdieping. Waterpark Zuytland Buiten in Simonshaven heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Simonshaven, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Simonshaven in Zuid-Holland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Chalet bij Leiden

Deze vrijstaande zespersoons vakantiechalet bevindt zich bij een boerderij bij Leiden. Op de begane grond bevindt zich een woonkamer met een zitbank, enkele fauteuils eethoek, sfeerhaard, flat screen televisie, een DVD-speler, CD-speler en een radio. De chalet beschikt over een echte bedstee met uitzicht over de boerderij. De keuken is uitgerust met een vier-pits kookstel, broodrooster, koel/vriescombinatie, vaatwasser, Senseo, combimagnetron en waterkoker. De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafel en toilet. In de woning bevinden zich twee slaapkamers waarvan de eerste twee éénpersoonsbedden heeft en de andere slaapkamer beschikt over een stapelbed. Er is centrale verwarming, een gezamenlijk wasmachine en wasdroger, gratis internet, kinderstoel en kinderbed en een roeiboot. Buiten bevindt zich een terras met tuinmeubelen, parasol en barbecue. Vanaf het terras heb je uitzicht op het dorpje Woubrugge. Vlakbij ligt een aanlegsteiger voor een boot zodat je je eigen boot mee kunt meenemen. Je hebt een eigen parkeergelegenheid naast de vakantieboerderij.

Leiden, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet bij Leiden in Zuid-Holland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Chalet in Goedereede

Deze vierpersoons chalet staat op een kleinschalig vakantiepark net buiten het dorp Goedereede op het eiland Goeree-Overflakkee. De woonkamer is stijlvol ingericht met onder andere een eethoek en een zithoek met TV met groot zenderpakket en een stereo-installatie. Vanuit de woonkamer geven de openslaande terrasdeuren direct toegang tot de tuin en het terras. De open keuken heeft onder andere een combimagnetron, vierpits kookstel, koelkast, waterkoker en een filter-koffieapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douchecabine, toilet en wastafel. Om het chalet is een tuin met voldoende privacy, zithoekjes en een schuurtje. Parkeren bij het chalet.

Goedereede, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Goedereede in Zuid-Holland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Chalet in Kijkduin

Deze chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een televisie. De keuken beschikt onder andere over een combimagnetron, vaatwasser en koffiepadapparaat. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig, beide kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. In dit chalet zijn twee badkamers met inloopdouche, het toilet is apart. Buiten bevind zich een terras met tuinmeubilair. Vakantiepark Kijkduin heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Kijkduin, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Kijkduin in Zuid-Holland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Cottage in Noordwijk

Deze cottage ligt op een kleinschalig vakantiepark aan de duinrand op steenworp afstand van strand en zee. Met de fiets kun je de hele regio ontdekken. Steden waaronder Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag zijn dichtbij en zijn dus ideale uitjes. Het vakantiehuis is zeer compleet ingericht en is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over een lekkere zithoek rond de open haard en een gezellige, goed uitgeruste keuken. De winkels en supermarkten kun je vinden in Noordwijk of Noodwijkerhout.

Noordwijk, Zuid-Holland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Noordwijk in Zuid-Holland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Cottage in Ouddorp

Deze cottage is geschikt voor zes personen en beschikt over een comfortabele woonkamer met flatscreen TV, open haard. Er zijn 3 slaapkamers: 2 slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met wee éénpersoonsbedden, tweede TV in de slaapkamer, föhn, dekbedden en hoofdkussens. De keuken is uitgerust met een magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker, NESCAFÉ Dolce Gusto, koelkast, kookplaat, servies, bestek, potten en pannen. De badkamer heeft een douche en wastafel en apart toilet. Centerparcs Port Zélande in Ouddorp heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Ouddorp, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Ouddorp in Zuid-Holland via Centerparcs.nl

Foto: Centerparcs.nl

 

Duinlodge in Noordwijk

Geniet van een heerlijke vakantie aan de kust in Duinlodge 6. Dit luxe, vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 6 personen. De woonkamer is stijlvol en modern ingericht met een zithoek, comfortabele fauteuils en een televisie. Ook is er een aparte eethoek. De open keuken is onder andere uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, combimagnetron en een Senseo. Dit luxe vakantiehuis beschikt over 3 slaapkamers: 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden én een televisie en 1 slaapkamer met een stapelbed. In de badkamer vind je een douche en toilet. De openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijke lichtinval in de woning en geven je toegang tot het terras met tuinmeubilair. Bij dit chalet kun je 1 auto parkeren en er is gratis WiFi. EuroParcs Parc du Soleil in Noordwijk heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Noordwijk, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Duinlodge in Noordwijk in Zuid-Holland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Tiny House in Hellevoetsluis

Deze vrijstaande Tiny House is geschikt voor 4 personen. De woon-slaapkamer van het chalet beschikt over een zithoek met televisie en een gaskachel. Daarnaast vind je hier een slaapgelegenheid voor 2 personen die je door middel van een gordijn af kunt sluiten. Via een ladder kom je op de vide waar zich nog 2 eenpersoonsbedden bevinden. De keuken is onder andere voorzien van een waterkoker en een filterkoffiezetapparaat. Je tiny house beschikt bovendien over een badkamer met douche en toilet. Buiten bevindt zich een gezellig terras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto bij deze woning parkeren en je hebt gratis WiFi. EuroParcs Poort van Zeeland in Hellevoetsluis heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Hellevoetsluis, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Tiny House in Hellevoetsluis in Zuid-Holland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Vakantiehuis in Katwijk aan Zee

Vakantiehuis De Oude Bakkerij ligt in Katwijk aan Zee ligt op 1,5 km van het strand. Vakantiehuisje De Oude Bakkerij is gevestigd in de voormalige bakkerij van bakker van Harten en heeft een eigen ingang. Op de begane grond (de bakkerij) is een grote slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en smart TV en een luxe badkamer (met ligbad en aparte douche) en gratis toiletartikelen. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt. Boven (de oude meelzolder) is de woonkamer met een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een koffiezetapparaat, een eethoek en zithoek en een klein dakterras/balkon. Er is gratis WiFi. De accommodatie heeft gratis privéparkeergelegenheid en airconditioning.

Katwijk aan Zee, Zuid-Holland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Katwijk aan Zee in Zuid-Holland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiehuis in Noordwijkerhout

Dit vakantiehuis ligt op het vakantiecomplex de Witte Raaf in Noordwijkerhout. Dit vakantiehuis is ruim en licht, comfortabel en smaakvol ingericht met een hal met aparte WC. De Woon-/eetkamer heeft een eettafel, TV en internationale TV-zenders (Flatscreen TV). Er is een tweepersoons slaapkamer met twee bedden, douche en dubbele wastafels. De open keuken heeft een 4-pits kookplaat, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, elektrische koffiemachine en een combimagnetron. Op de bovenverdieping bevinden zich  twee tweepersoons slaapkamers, elke kamer heeft 2 bedden. Bad of douche/WC, dubbele wastafels. Terrasmeubelen. WiFi is gratis. Er is een parkeerplaats voor twee auto’s bij het huis. Vakantiecomplex de Witte Raaf in Noordwijkerhout heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Noordwijkerhout, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Noordwijkerhout in Zuid-Holland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Vakantiehuis in Ouddorp

Dit type duinvilla is geschikt voor zes personen en beschikt over een woonkamer met smart-TV en vloerverwarming. De keuken beschikt onder andere over een afwasmachine. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden en één met een stapelbed. In één van de slaapkamers is een TV aanwezig. Er twee badkamers waarvan één met ligbad en één met douche. In de hal bevindt zich een apart toilet. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s.

Ouddorp, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Ouddorp in Zuid-Holland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Vakantiehuis in Zuid-Beijerland

Dit vakantiehuis heeft 2 verdiepingen. De hal heeft een aparte WC. De woon-/eetkamer beschikt over een eethoek, TV en air-conditioning. De kleine, open keuken heeft een 4-pits kookplaat, broodrooster, waterkoker, elektrische koffiemachine en combimagnetron. Beneden is ook de douche. Op de bovenverdieping bevindt zich een slaapkamer met afgeschuinde daken met twee bedden en een balkon. Buiten op het terras staan terrasmeubelen en een barbecue. Ter beschikking staan een wasmachine, strijkijzer, haardroger. WiFi is gratis.

Zuid-Beijerland, Zuid-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Zuid-Beijerland in Zuid-Holland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Waterwoning in Reeuwijk

Deze geschakelde waterwoning met twee verdiepingen beschikt over een woon-/eetkamer met zithoek, eethoek, flatscreen-tv, radio en Cd-speler. De waterwoning heeft een open keuken met vaatwasser, combimagnetron, standaard keukeninventaris, waterkoker, Nespresso koffiemachine, filterkoffiezetapparaat en inductiekookplaat. Er zijn twee slaapkamers, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden, een 2-persoonssofttopper en flatscreen-tv op de eerste verdieping en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en flatscreen-tv op de eerste verdieping. Het terras ligt aan het water in een omheinde tuin met terrasmeubilair. Vakantiepark De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Reeuwijk, Zuid-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Waterwoning in Reeuwijk in Zuid-Holland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Zuid-Holland er niet bij? Via onderstaande links kun je de door jouw gewenste vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes.

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Zuid-Holland?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Zuid-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #zuidholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com