Mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht

Vakantiewoning in Maarn in Utrecht via Europarcs.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Utrecht variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Utrecht verblijft.

In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden zoals de Vechtstreek, Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse plassen of steden als Utrecht en Amersfoort bezoeken.

Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Utrecht met je.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht

Appartement in Oudewater

Ruyge Weyde Logies, Eco Farm bevindt zich in een traditionele Goudse kaas-boerderij in Oudewater. Het biedt gratis WiFi, een tuin en een zonneterras. Er is gratis parkeergelegenheid. De accommodatie heeft een terras, een eethoek en een zithoek met een flatscreen-tv. Er is ook een keuken met een oven, een magnetron, een koelkast, een fornuis, een koffiezetapparaat en een waterkoker. De eigen badkamer van elke unit is uitgerust met gratis toiletartikelen. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt.

Oudewater, Utrecht – 3 of 5 slaapkamers – maximaal 4-8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Appartement in Oudewater in Utrecht via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Boerderijappartement in Vreeland

Dit luxe vierpersoons boerderijappartement ligt aan de oevers van de Utrechtse Vecht. Het appartement beschikt over volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Er is een veilige omheinde tuin/terras bij de accommodatie. Modern ingerichte woonkamer met zithoek, bedbank en televisie, een volledig uitgeruste open keuken voorzien van onder andere een vaatwasser, magnetron, vierpits kookstel, koelkast en filter koffiezetapparaat.Er is een slaapkamer voor twee personen op de vide met tweepersoons bed en een comfortabele slaapbank in de woonkamer. Ook op de begane grond is er een moderne badkamer met douche, ligbad toilet en wastafel.

Vreeland, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boerderijappartement in Vreeland in Utrecht via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Boslodge in Maarn

Deze vrijstaande, comfortabele boslodge staat op het bosrijke vakantiepark Resort De Utrechtse Heuvelrug. In een prachtige, groene omgeving op een half uur rijden van gezellige steden zoals Utrecht en Amersfoort. De houten, gelijkvloerse boslodge beschikt over twee openslaande deuren in de woonkamer (met TV), waarvandaan je de veranda bereikt. De open keuken is voorzien van een afwasmachine en een combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers, elk met twee eenpersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buiten is een tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto direct bij het chalet.

Maarn, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boslodge in Utrecht via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Bungalow in Lage Vuursche

Het huis ligt op een kleinschalig park. De bungalow is geschikt voor rustzoekers. Om de bungalow zijn twee terrassen. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien. De royale woonkamer is sfeervol ingericht en biedt uitzicht op het bos. Er is een open haard en een houtkachel aanwezig. Het huis is voorzien van centrale- en vloerverwarming. Vanuit de woonkamer loop je de half open keuken in. De keuken is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, koelvriescombinatie, nespressoapparaat en waterkoker. De ruime hal biedt toegang tot een aparte wc. Er is een wasmachine en een droger. Er is GEEN televisie. WIFI is aanwezig.

Lage Vuursche, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Lage Vuursche in Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in Woudenberg

Dit chalet ligt op een landgoed te midden van het bos en de dieren die wonen op dit landgoed. De inrichting is zeer sfeervol met twee grote balkons. De sfeer en mooie details is te vinden in het interieur. Onder het grote balkon is een sauna. Kosten zijn € 7,– per persoon per saunabezoek. Het natuurhuisje is geschikt voor mensen die behoefte hebben aan rust, verstilling, bezinning en ruimte. Het huisje ligt op een landgoed waar ook meerdere dieren wonen. Het natuurhuisje heeft een eigen opgang en omheining. Vanuit het natuurhuisje stap je zo het bos in en wandel je binnen 15 minuten naar de indrukwekkende Piramide van Austerlitz. WIFI is aanwezig.

Woudenberg, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Woudenberg in Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Cottage in Leersum

Deze cottage is van alle gemakken voorzien. De woonkamer beschikt over een comfortabele bank, een smart tv en een ruime eettafel. De openslaande deuren geven u toegang tot het terras en de tuin. De keuken heeft een tweede eethoek en is zeer goed geoutilleerd met onder andere een koffiemachine, vaatwasser, koelkast met vriezer, combimagnetron, een sapmachine en andere keukenbenodigdheden. Op de begane grond zijn ook de badkamer met een douche, wasmachine en droger aanwezig. Het toilet is apart. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Eén slaapkamer biedt ruimte aan drie personen en heeft een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. De andere slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden. De tuin heeft twee terrassen: één met een ruime eettafel en één met een aparte zithoek. Er is een barbecue aanwezig. Het vakantiehuis heeft een eigen toegang met oprit en privé stalling voor auto en fietsen.

Leersum, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Leersum in Utrecht via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Lodge in Rhenen

Soof Heuvelrug ligt in Rhenen. De Eco-Lodges liggen aan het water. De lodges zijn zeer luxe en compleet ingericht voor 6 personen. De lodge beschikt over 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een wastafel, 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. De lodge beschikt over een ruime badkamer met toilet en een los toilet. Het ruime woongedeelte heeft een moderne open keuken met mooi uitzicht naar buiten. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, inductieplaat, afzuigkap in het kookeiland verwerkt met diverse keukengerei en pannenset. De tuin beschikt over een overdekt terras met loungeset en een gazon met picknicktafel. De lodge beschikt over een ruime berging met eventueel een was- en droogmachine.

Rhenen, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Rhenen in Utrecht via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiehuis in Baarn

Dit geschakelde vakantiehuis ligt op het landgoed Pijnenburg in Baarn. Het vakantiehuis is netjes ingericht en voorzien van alle faciliteiten. Er is een mooi uitzicht vanuit de tuin over het landgoed, waar je ’s morgens reeën kunt zien lopen. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers voor maximaal 4 personen. Deze vakantiewoning is ideaal voor gasten die van rust, natuur en buitenactiviteiten houden. Het landgoed ligt tussen Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn, nabij Lage Vuursche, en is opengesteld voor publiek. De woning is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Baarn, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Baarn in Utrecht via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Vakantiewoning in Maarn

Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor maximaal 4 personen. In de woning is alles aanwezig wat je nodig hebt voor je vakantie of weekendje weg. De woonkamer heeft een zithoek met televisie en is er een aparte eethoek. De keuken is voorzien van een vaatwasser, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Op het terras is tuinmeubilair aanwezig. Op het terras is tuinmeubilair aanwezig. Je kunt 1 auto parkeren bij de vakantiewoning. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug in Maarn heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Maarn, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiewoning in Maarn in Utrecht via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Vakantiewoning in Overberg

Deze vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie en is er een aparte eethoek aanwezig. De keuken is voorzien van een waterkoker, Nespresso koffiemachine, 5 pits gasplaat, filterkoffiezetapparaat, vaatwasser, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn drie slaapkamers met in elke slaapkamer twee eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Op het terras is tuinmeubilair aanwezig. Je kunt 2 auto’s parkeren bij de vakantiewoning. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Vakantiepark Amerongse Berg in Overberg heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Overberg, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiewoning in Overberg in Utrecht via Landal.nl

Foto: Landal.nl

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Utrecht er niet bij? Via onderstaande links kun je de door jouw gewenste vakantiehuisjes in de provincie Utrecht (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Utrecht. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes.

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Utrecht?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Utrecht, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com