Oktober 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens de Trage Tocht Driebergen, oktober 2023

 

De maand oktober 2023 is weer voorbij gevlogen. De eerste 10 dagen van de maand was het schitterend weer, de rest van de maand viel er heel veel regen en werd het een stuk kouder qua temperatuur. De wereld werd weer een oorlog ingetrokken door een terroristische aanslag in Israël en alle ellende die daarna volgde en tot op de dag van vandaag nog voortduurt. Ondanks het slechte weer ben ik er door goed plannen toch 4 keer op uitgetrokken in oktober 2023. Ook heb ik in oktober weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. Ik heb begin dit jaar besloten om JTravel.nl voortaan in WordPress te maken net als deze website. Het migreren van data is in januari gebeurd. Ik ben nog niet klaar voor de overstap van Joomla naar WordPress. Het overzetten van de artikelen naar Elementor Pro is gebeurd, maar ik heb nog een paar dingen verandert waardoor ik nog een keer alle artikelen langs loop om die veranderingen door te voeren. Iets wat makkelijker kan maar zoals ik het nu gedaan heb, even niet. Ik ga het volgend jaar aanpassen. Het vordert gestaag. Mijn website is nog niet af. Ik hoop ergens in december, en niet eind oktober zoals ik vorige maand meldde, de nieuwe versie live te zetten.

In deze blog Oktober 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand oktober. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in oktober mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in oktober 2023

 • Ik ben er in oktober 4x op uitgetrokken. Ik liep de Trage Tocht Driebergen, ik liep de zwarte route vanaf ingang De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Oktober 2023: Trage Tocht Driebergen, wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland Oktober 2023: Trage Tocht Driebergen, wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

 

 • In oktober 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is nog altijd dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in oktober wel een aantal nieuwe blogs voor deze website geschreven.
 • Ik heb in oktober mijn website verder aangepast met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl. Dit was half oktober klaar en daarna pas ik nog een keer alle artikelen aan omdat ik toch nog weer dingen gewijzigd heb. Ik kom er achter dat dit veel makkelijker kan, dat is iets voor volgend jaar. Ik wil nu eerst zorgen dat JTravel nieuwe stijl online komt, daarna wil ik JTravelBlog onderhanden nemen want die mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden.
 • In oktober 2023 heb ik 1.162 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Het is een puinhoop bij X, het vroegere Twitter, en er ontstaan steeds meer twijfels over het voortbestaan van dit social media kanaal. Ik zag dat er weer een alternatief is, Bluesky. Ik heb me op de eerste dag van oktober aangemeld voor Bluesky. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal? Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook op Mastodon post ik dagelijks berichten. Volg jij mij al op Mastodon?
 • Ook in oktober plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In oktober lees ik een paar boeken. De reden: er  zijn ’s avonds weer wat leukere programma’s op televisie en ik volg het nieuws over de oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook. Ik lees een boek uit de Terloops serie: Lentehonger van Sander Kollaard. Ook lees ik Het beloofde land van Elizabeth Musser, Het juiste moment van Danielle Steel en ongeveer de helft van De dood in de ogen van Tess Gerritsen.

 • In oktober verschijnen er geen nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl.
 • Op deze website verschijnen in oktober 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in oktober aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in oktober qua bezoekersaantallen lager dan de afgelopen maanden. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor JTravelBlog heel veel posities verloren. Deze updates doen mijn website geen goed. Het aantal bezoekers is ongeveer gehalveerd. JTravel scoort juist weer veel beter dan de maand ervoor. De meeste bezoekers komen ook in oktober weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor JTravelBlog een stijgende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Dit komt door twee posts die ik geplaatst heb en die het heel goed deden in Facebook. JTravel is gelijk gebleven qua bezoekers via sociale media. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in oktober

Deze maand staan drie dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. Informatie over Texel heeft al eerder in dit overzicht gestaan. Het artikel Informatie over Vietnam heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.
 3. Informatie Texel 2016
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2016. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 4. Wandeling langs street art in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien.
 5. Informatie over Vietnam
  In dit artikel heb ik belangrijke informatie over Vietnam op een rijtje gezet, zoals de ligging, het klimaat, de geschiedenis maar ook praktische zaken zoals geldzaken, grensdocumenten en beste reistijd.

Tam Coc Tam Coc in Vietnam

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in oktober

In oktober staat 1 blog in het overzicht die er vorige maand ook in stond. Twee andere blogs hebben al eerder in dit overzicht gestaan, één blog is vers van de naald en de andere blog scoorde wel goed met de pins maar heeft dit overzicht nog niet eerder gehaald. Er is een hoog Amsterdamse Waterleidingduinen gehalte deze maand.

 1. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik vorig jaar ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 2. De zwarte wandelroute vanaf ingang De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de zwarte wandelroute De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang De Zilk. Elke ingang heeft een korte en lange wandelroute die aangegeven staan met gekleurde paaltjes. In deze blog alles over de zwarte wandelroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 3. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 4. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
  Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je hier.
 5. Burlende damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Het is oktober en dus bronstijd en burltijd voor de damherten 🦌 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een must voor fotografen en natuurliefhebbers. Vaste bezoekers van de Amsterdamse Waterleidingduinen weten waar de damherten te vinden zijn. Elk jaar probeer ik de Amsterdamse Waterleidingduinen tijdens de burltijd te bezoeken. In deze blog alles over deze bijzondere maand in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Vechtende damherten tijdens de zwarte wandelroute De Zilk vanaf ingang De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen Vechtende damherten tijdens de zwarte wandelroute De Zilk vanaf ingang De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Foto van de maand oktober

Mijn foto van de maand oktober 2023 is een foto van een konikpaard in Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Konikpaarden tijdens mijn wandeling door Parkbos Koningshof in Nationaal Park Zuid-Kennemerland Konikpaarden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland

 

Beste Instagram-post in oktober

Mijn beste Instagram post van oktober 2023 is een foto die ik in augustus tijdens de tweede etappe van het Voetstappenpad rond Hilversum maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van oktober

Voor mijn website JTravel is de pin Voorbereiding Zuid-Afrika de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas.

Alles over mijn voorbereiding van mijn tweede verre reis, in dit geval een 23 daagse rondreis door Zuid-Afrika, lees je hier. Lees je mee? #zuidafrika #voorbereiding #jtravel #jtravelblog Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in oktober verschenen op JTravelBlog

In oktober 2023 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Vanaf half september publiceer ik weer 2x per week een blog. Het omzetten van mijn website van Joomla naar WordPress kost veel tijd en gaat deze komende maanden even voor maar ik heb besloten om op woensdag ook weer blogs te publiceren.

 1. September 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand september 2023 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand september voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Museumtip #34 : Groote Museum – Amsterdam
  Het Groote Museum in Amsterdam ligt aan het Artisplein, naast Dierentuin Artis. Het Groote Museum gaat over jou en mij als mens. In het museum ontdek je hoe je verbonden bent met al het andere leven op aarde en je ziet samenhang tussen mens, dier, plant en microbe. In deze tijd een zeer actueel thema. Ik neem je mee langs de 12 zones in de twee zalen van het Groote Museum.
 3. Een bezoek aan Kamp Westerbork
  Herinneringscentrum Kamp Westerbork is een indrukwekkende plek in de bossen van het Drentse Hooghalen. Ik bracht een aangrijpend bezoek aan deze plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog Joden en Roma en Sinti werden gedeporteerd en niet terugkeerden. Op het voormalige kampterrein zijn verschillende monumenten te zien, zoals het Nationaal Monument Westerbork, treinwagons en het monument van de 102.000 stenen. In het Herinneringscentrum is een tentoonstelling ingericht die het verhaal van de plek van Kamp Westerbork vertelt met als rode draad de persoonlijke verhalen van mensen die via Kamp Westerbork zijn weggevoerd, van bewakers, treinbestuurders, buren en mensen die Joden hielpen onderduiken of ontsnappen.
 4. Recept : Broccoli quiche
  Ik ben een liefhebber van broccoli. Jij ook? Ik een een variatie gemaakt met broccoli: broccoli quiche. Heel makkelijk te maken (zonder bladerdeeg) en in 45 minuten heb jij een heerlijke maaltijd op tafel. Eet smakelijk!
 5. Voetstappenpad etappe 2 : de heidevelden en bossen aan de westkant van Hilversum
  Als je wel eens een wandeling in het Gooi rond Hilversum hebt gemaakt kom je tijdens je wandeling door de bossen en over de heide van ’t Gooi brede, betonnen paaltjes met de rode tekst ‘Voetpad’ en een witte voetafdruk tegen. Dit is de markering van het Voetstappenpad, een lange afstandswandeling van 25 kilometer rondom Hilversum. Ik ben de paaltjes al vaker tegengekomen en het maakte mij nieuwsgierig. Tijd om de wandelschoenen aan te trekken, de trein te nemen en een mooie wandeling over de heidevelden en bossen aan de westkant van Hilversum te maken. Ik liep het Voetstappenpad in twee etappes omdat 25 kilometer op een dag voor mij te ver om te wandelen.
 6. Het Westerborkpad wandelen: een overzicht
  De afgelopen jaren heb ik etappe voor etappe het Westerborkpad gelopen. Ga jij nu ook het Westerborkpad lopen? Ik kan het je aanraden. Maar voor je begint wil je op een paar punten wijzen die je moet weten. In dit artikel een overzicht van het Westerborkpad met mijn ervaringen, tips, hoogte- en dieptepunten en alles wat je wellicht ook nog wilt weten.
 7. Mijn wandeling tussen Broek in Waterland en Amsterdam
  Op een mooie nazomerdag in september loop ik een deel van een etappe van het Trekvogelpad tussen Broek in Waterland en Amsterdam. Ik begin in Broek in Waterland en loop via Zuiderwoude, Ransdorp en Durgerdam naar de rand van Amsterdam. Het is een route van ongeveer 19 kilometer. Het Trekvogelpad wordt omschreven als een wandeling waar vogels en idyllische dorpjes van Landelijk Noord samenkomen. Vogels heb ik niet veel gezien maar een paar leuke idyllische dorpjes in Landelijk Noord zeker wel.
 8. Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam’
  De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam’ is een stadswandelgids met een lange afstandswandeling door de Amsterdamse buitenstad. Deze wandeling heeft een lengte van 228 kilometer. Tijdens je zwerftocht door de buitenwijken van Amsterdam word je doorlopend verrast: wat een schoonheid en wat een enorme variatie! Een mooie wandelgids voor Amsterdammers die denken dat ze Amsterdam kennen.
 9. De zwarte wandelroute vanaf ingang De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de zwarte wandelroute De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang De Zilk. Elke ingang heeft een korte en lange wandelroute die aangegeven staan met gekleurde paaltjes. In de toekomst wil ik alle gekleurde wandelroutes lopen en blogs over schrijven, net als ik ook doe bij de duinverhalen wandelingen. Wie mij volgt weet dat ik regelmatig in de Amsterdamse Waterleidingduinen te vinden ben. Het is mijn favoriete wandelgebied.

Hulshorsterzand tijdens de 13e etappe van het Westerborkpad Het Westerborkpad wandelen: een overzicht

 

De artikelen die in oktober verschenen op JTravel

In oktober 2023 verschenen er geen nieuwe artikelen op JTravel.

 

Aangepaste berichten in oktober op JTravelBlog

Ik heb in oktober 2 blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal heb omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Praktische tips voor je reis naar Thailand
  In deze blog deel ik een aantal praktische tips voor je reis naar Thailand. De praktische tips zijn bijv. geldzaken, gezondheid, reisdocumenten, beste reistijd. Naar aanleiding van een post op Mastodon kreeg ik een bericht dat een paar dingen inmiddels niet meer klopten. Ik heb dit aangepast.
 • Aanbiedingen van JTravelBlog
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen, museum van de week en een boek van de week. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Historical Park in Ayutthaya in Thailand Praktische tips voor je reis naar Thailand

 

Aangepaste artikelen in oktober op JTravel

Ik heb in oktober geen artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor november? Mijn plannen zijn om weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. Ook wil ik mijn website verder afmaken qua styling en aanpassingen.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel

In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel In oktober 2023 liep ik de Trage Tocht Driebergen, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik maakte twee wandelingen in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #tragetochtdriebergen #nationaalparkzuidkennemerland #wandelen #jtravelblog #jtravel

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com