Maart 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in het Bennebroekbos

 

Wat gaat de tijd snel, ook de maand maart 2021 is al weer voorbij. In deze blog kijk ik terug op de afgelopen maand. In maart 2021 heb ik 4 uitstapjes gemaakt. Ik wilde er elke week een keer op uit te trekken, dat is me in maart helaas niet gelukt. De reden: het weer en ik voelde me niet goed. In maart heb ik veel achter de schermen aan mijn websites gewerkt, foto’s bewerkt, nieuwe blogs/artikelen geschreven en ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De coronapandemie is nog steeds in volle gang. Sinds half december 2020 bevindt Nederland zich in een algehele lockdown en sinds 23 januari is daar ook nog een avondklok bijgekomen. Beide zijn al verschillende keren verlengd. Het einde is helaas nog niet in zicht. Ik mijd nog altijd de drukte en ik heb ook nog niet gewinkeld op afspraak. Ook in maart valt een deel van mijn voorgenomen uitstapjes weg, omdat ik als ik bijv. een etappe van het Westerborkpad wil lopen, gebruik moet maken van het openbaar vervoer en omdat het een niet-essentiële reis is, reis ik op het moment niet verder dan plekken die ik per benenwagen of fiets kan bereiken. Ook musea zijn (helaas) nog altijd gesloten. Maar het is lente en maart heeft een aantal schitterende dagen gekend. Het leek wel of heel Nederland op pad was in deze dagen.

Mijn familie en ik zijn tot nu toe allemaal gezond gebleven. Laat dat alstublieft zo blijven. Ik ben heel strikt in het naleven van de maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en mondkapje op als ik boodschappen doe😷. Houd je alsjeblieft aan de regels. Als iedereen dat doet, verslaan we het virus en kan alles sneller weer ‘normaal’ worden. Het vaccinatieprogramma schiet nog niet echt op. We moeten dealen met dat wat kan en mag. Ik wil ook weer andere dingen doen, zoals etappes van het Westerborkpad lopen en musea bezoeken, maar dat gaat even niet. Maar als iedereen lak heeft aan regels, krijgen we het virus er niet onder. De avondklok en de lockdown zijn verlengd, helaas. En ja, ik weet dat het moeilijk is, maar alleen samen krijgen we het virus er onder en als we dan een paar weken met een avondklok moeten leven, so be it. Ik hoop dat ik in april kan zeggen dat het leven nog weer wat makkelijker is geworden.

In deze blog De maand maart 2021 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand maart. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in maart mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in maart 2021

 • Ik ben er in maart 4x op uitgetrokken. Deze maand helaas (door de lockdown) opnieuw geen etappe van het Westerborkpad. Al mijn uitstapjes zijn in mijn eigen buurt. Begin maart maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, halverwege de maand liep ik de Olmenhorstroute, een wandelroute van 10 kilometer rond Lisserbroek in de Haarlemmermeer, ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag eindelijk weer een vos en op de laatste dag van maart fietste ik naar de Bollenstreek rond Lisse, maar veel kleur van de Bollenvelden was er nog niet te zien. Ik heb daarom maar een wandeling over Landgoed Keukenhof gemaakt.

Maart 2021: Bennebroekbos in Bennebroek, Olmenhorstroute in Lisserbroek, Amsterdamse Waterleidingduinen en de Bollenstreek Maart 2021: Bennebroekbos in Bennebroek, Olmenhorstroute in Lisserbroek, Amsterdamse Waterleidingduinen en de Bollenstreek

 

 • De rest van maart heb ik opnieuw veel artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast en SEO proof gemaakt. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ook heb ik veel nieuwe blogs geschreven die volgende maand gepubliceerd worden.
 • In maart heb ik 562 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in maart plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Vorig jaar ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari heb ik een gratis winterabonnement van 3 maanden bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Eind april moet ik beslissen of ik dit proefabonnement omzet naar een definitief abonnement. Ik denk dat ik het ga verlengen, want ik merk dat ik door lid te worden van de bieb meer lees. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In maart heb ik maar liefst 5 boeken gelezen. Het eerste boek is een boek waar ik in februari in begonnen was en het laatste boek heb ik eind maart nog niet uit. Ik ben nu bezig met boeken van Robyn Carr over Virgin River, het eerste deel (Thuis in Virgin River) heb ik in juli 2020 al gelezen en ik kwam er nu achter dat er veel meer delen (er zijn in totaal 20 boeken) over Virgin River geschreven. Het boek waar ik in maart in verder lees is De Ontsnapping van David Baldacci. De andere boeken die ik lees zijn Van onschatbare waarde van Danielle Steel, Welkom in Virgin River van Robyn Carr, Weerzien in Virgin River van Robyn Carr en ongeveer de helft van Winter in Virgin River van Robyn Carr.
 • In maart verschijnen er 4 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in maart 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Mijn lezers weten in maart mijn beide websites heel goed te vinden. De bezoekersaantallen in maart voor JTravelBlog zijn de op één na beste ooit. JTravel heeft in maart opnieuw de meeste bezoekers sinds het bestaan van de website (oktober 2016) gehaald. Helemaal happy mee. Ik merk dat alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen, zijn doel niet missen. De meeste bezoekers komen ook in maart weer via zoekmachines en sociale media (vooral Facebook). Het aantal bezoekers via Pinterest nam de laatste maanden af, maar in maart is weer een stijgende lijn te zien.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in maart

Deze maand dezelfde artikelen als in februari in deze top 5, alleen de volgorde is anders.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 3. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 4. Wandelen in IJmuiden
  Ik maakte een wandeling in de duinen van IJmuiden. Er was toen ik hier eind februari 2020 (dus voor corona) aan de boulevard en op het strand niets te beleven, de winkels waren dicht en ook de strandtenten waren nog niet open. Ik maakte een mooie wandeling in de duinen. In dit artikel deel ik je mijn route en vertel ik je wat je onderweg tegenkomt.
 5. Groene wandeling langs de Amsterdamse Zuidas
  Je verwacht in dit deel van onze hoofdstad niet dat het zo groen is. Want iedereen kent de Amsterdamse Zuidas als een zakencentrum met hoge en grote kantoorgebouwen en woningen. Alles is gebouwd rondom NS Station Amsterdam Zuid. Het gebied is heel groen met veel parken, het Amsterdamse Bos met de kersenbloesem, een stadsstrand en een botanische tuin.

Kersenbloesem in het Amsterdamse Bos tijdens mijn wandeling langs de Amsterdamse Zuidas Kersenbloesem in het Amsterdamse Bos tijdens mijn wandeling langs de Amsterdamse Zuidas

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in maart

In maart 2021 staan er twee nieuwe blogs, waarvan één van weggeweest, in de top 5: Mijn bucketlist – Nederland. Nieuw is Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De andere blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik publiceer de komende tijd nog een aantal blogs over redelijk onbekende stukken van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De eerste is inmiddels verschenen, de blog over het kabouterdorp bij ingang De Zilk.
 3. Wandelen in de duinen van IJmuiden
  Ik maakte een wandeling in de duinen van IJmuiden en aan het eind bezocht ik een aantal bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Mijn route en belevenissen lees je in deze blog.
 4. Mijn bucketlist – Nederland
  Ik heb een bucketlist voor plekken Nederland gemaakt. In deze lijst plaatsen / bezienswaardigheden die ik in de toekomst binnen Nederland wil bezoeken. Want ook in ons eigen land is genoeg moois te zien en te beleven, zeker nu we niet de grens over mogen is dit misschien een inspiratiebron voor je.
 5. Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik bezocht het Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het kabouterdorp ligt ongeveer 1,2 kilometer van ingang De Zilk. Deze blog is eind maart verschenen. Doordat ik lid ben van een Facebookgroep gericht op wandelen in de Bollenstreek heeft deze blog binnen een week deze top 5 van meest gelezen blogs in maart 2021 gehaald.

Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Foto van de maand maart

Mijn foto van de maand maart 2021 is een foto die ik eind maart op een stralende morgen in mijn eigen buurt van de kersenbloesem maakte. Elk jaar bloeien de bomen uitbundig in deze tijd van het jaar. De magnolia bloeide nog niet. Misschien wordt dat wel de foto van de maand april 2021.

Lente 2021 Lente 2021

 

Beste Instagram-post in maart

Mijn beste instagram post van maart 2021 is een foto van een veld roze tulpen. Een foto die ik vorig jaar in de Bollenstreek maakte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van maart

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van de hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in maart verschenen op JTravelBlog

In maart 2021 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Wandelgids ‘Wandelen in Rijnland’
  De wandelgids ‘Wandelen in Rijnland‘ is een gids met twaalf flinke rondwandelingen in het Zuid-Hollandse deel van het Groene Hart in het westen van Nederland. Want ook in het westen van Nederland zijn fantastische wandelmogelijkheden.
 2. Praktische tips voor je reis naar Thailand
  In deze blog deel ik een aantal praktische tips voor je reis naar Thailand. De praktische tips zijn bijv. geldzaken, gezondheid, accommodatie, vervoer naar en in Thailand, reisdocumenten, beste reistijd. Droom nu, reis later.
 3. Recept : Deense aardappelkoek
  Een heerlijk recept van een Deense aardappelkoek. Deze Deense aardappelkoek is een soort gevulde omelet met aardappelen en garnalen. Eet smakelijk.
 4. Je foto’s verkopen via Werk aan de Muur
  In deze blog geef ik je informatie hoe jij je foto’s kunt verkopen via Werk aan de Muur, een platform waar je als hobby- en professionele fotograaf je eigen werk kunt verkopen.Je kunt vanaf nu een foto van JTravelBlog bestellen. In de webshop van Werk aan de Muur vind je een reeks van mijn foto’s van Nederland, de Bollenvelden, de Amsterdamse Waterleidingduinen, Texel, Zuid-Afrika en Namibië. In de nabije toekomst zullen hier ook foto’s van o.a. Thailand en Vietnam aan worden toegevoegd.
 5. Wat ga ik doen na de lockdown?
  Ik stel me steeds vaker de vraag, wat ga ik doen na de lockdown? Sinds december 2020 bevindt Nederland zich in een lockdown en sinds januari 2021 heeft Nederland ook nog een avondklok. Hierdoor wordt onze bewegingsvrijheid beperkt. We moeten het er nog mee doen, het is even niet anders. Als deze maatregelen er niet zouden zijn, was de situatie in Nederland nog erger dan dat het nu al is, is mijn mening. Dit zijn dingen die op mijn lijstje staan om weer te gaan doen als het kan en mag.
 6. Museumtip #18 : Nederlands Vestingmuseum – Naarden
  Het Nederlands Vestingmuseum in vestingstad Naarden is een ondergronds- en openluchtmuseum waar je ervaart hoe de soldaten van het garnizoen eeuwenlang Nederland en in het bijzonder Amsterdam hebben bewaakt tegen de vijanden uit het Oosten. Tijdens een bezoek aan het Vestingmuseum beleef je de gehele oorlogsgeschiedenis van Nederland.
 7. Wandelgids ‘Wandelen in het Vechtdal’
  De wandelgids ‘Wandelen in het Vechtdal’ is een gids met twaalf wandelingen in het Vechtdal. Alle wandelingen liggen rondom plaatsen als Hardenberg, Gramsbergen, Ommen en Dalfsen. Ga je mee wandelen?
 8. Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik bezocht het Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het kabouterdorp ligt ongeveer 1,2 kilometer van ingang De Zilk. In deze blog meer over het Kabouterdorp en de route van mijn wandeling.
 9. Review : Bagagelabels van Fotofabriek.nl
  Voor Fotofabriek.nl schreef ik een review over 5 gepersonaliseerde bagagelabels. Dat past precies bij mijn blog, die voornamelijk over reizen gaat. Als we straks weer mogen reizen, is het handig om bagagelabels aan je bagage te hangen. In deze blog mijn review.

Kazemat X in het Nederlands Vestingmuseum in Naarden Kazemat X in het Nederlands Vestingmuseum in Naarden

 

De artikelen die in maart verschenen op JTravel

In maart 2021 verschenen er 4 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 24 februari 2021
  Ik maakte voor de vierde keer in 2021 een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik liep dit keer de bunkerroute. Ik begin bij ingang Oase en loop langs het Noordoosterkanaal naar de bunkerroute. Ik pik de bunkerroute op bij het Krombos waar ik een stukje van de groene paaltjesroute volg. Vanaf daar loop ik de bunkerroute. Deze wandeling gaat langs bunkers uit de Tweede Wereldoorlog.
 2. De Olmenhorstroute in Lisserbroek
  De Olmenhorstroute in Lisserbroek is een ANWB-wandelroute van 10 kilometer door de Haarlemmermeer. Deze wandeling gaat vanuit Lisserbroek via een binnenweg naar Landgoed De Olmenhorst en na een stukje over een onverhard pad over het Landgoed loop je via de Lisserweg en de Hoofdvaart naar Abbenes. Vanuit Abbenes je loop terug naar Lisserbroek.
 3. Foto’s van de Olmenhorstroute in Lisserbroek
  Het artikel met de foto’s van die ik tijdens mijn wandeling van de Olmenhorstroute rond Lisserbroek maakte.
 4. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 25 maart 2021
  Mijn 5e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2021 begin ik bij ingang Panneland. Ik loop langs het Nieuwkanaal tot aan de Zwarteweg, waar twee bunkers (nr. 98 + 99) uit de Tweede Wereldoorlog staan. Veel damherten zie ik niet deze middag, maar eindelijk zie ik wel weer een vos.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, maart 2021. Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in maart op JTravelBlog

Ik heb in maart één blog op JTravelBlog aangepast. Ook in april ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

 • Corona: belangrijke websites op een rijtje
  In deze blog heb ik een aantal belangrijke websites in verband met de coronacrisis voor je op een rijtje gezet. Als ik het heb over belangrijke websites zijn dat websites van de Rijksoverheid, het RIVM, websites voor ondernemers en ZZP’ers, die zwaar getroffen worden in deze coronacrisis 😷 en websites i.v.m. reizen. Deze blog wordt zeer regelmatig aangevuld/aangepast.

Corona, we hebben er allemaal mee te maken

 

Aangepaste artikelen in maart op JTravel

Ik heb in maart 6 artikelen op JTravel aangepast. Ook in april ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandelingen op 24 februari en 25 maart 2021 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar alle foto’s van deze dagen toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  In dit veel gelezen artikel heb ik bij het kopje ‘wandelen’ een stukje tekst over de bunkerroute en het kabouterdorp toegevoegd.
 • Wandelingen in de Haarlemmermeer en Foto’s van de Haarlemmermeer
  Deze twee artikelen over de Haarlemmermeer zijn aangepast n.a.v. de publicatie van de artikelen over de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Vanaf deze pagina’s kun je doorklikken naar de betreffende artikelen.
 • Wandelingen en Foto’s Wandelingen
  Deze twee artikelen over wandelingen zijn aangepast n.a.v. de publicatie van de artikelen over de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Vanaf deze pagina’s kun je doorklikken naar de betreffende artikelen.

De Olmenhorstroute in Lisserbroek/Haarlemmermeer De Olmenhorstroute in Lisserbroek/Haarlemmermeer

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor april? Ik heb nog geen concrete plannen voor de komende maand, maar ik wil als mijn gezondheid en het weer het toelaten naar de Bollenstreek om de tulpenvelden te fotograferen en om een wandeling langs de bollenvelden te maken. Ik heb me in 2021 voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Ik hoop dat me dat gaat lukken, want het is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog

In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In maart 2021 maakte ik een wandeling in het Bennebroekbos in Bennebroek, liep ik de Olmenhorstroute in Lisserbroek, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en een fietstocht naar de Bollenstreek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart 2021 #olmenhorstroute #amsterdamsewaterleidingduinen #bennebroekbos #bollenstreek #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com