Dit keer heb ik een heerlijke Deense aardappelkoek gemaakt. Deze Deense aardappelkoek is een soort gevulde omelet met aardappelen en garnalen. Het recept lees je hier. Eet smakelijk!
Inhoudsopgave
Ingrediënten voor 2 personen
- 500 gram aardappelen
- 2 eetlepels vloeibare margarine
- 75 gram garnalen
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk
- peper en zout naar smaak
Bereiding
- Schil de aardappelen.
- Snijd de aardappelen in plakken.
- Kook ze in weinig water gaar.
- Verwarm de margarine.
- Bak de aardappelen bruin in de margarine.
- Klok één ei los met een deel van de melk en wat zout en/of peper.
- Strooi de gebakken aardappelen er over.
- Strooi er de garnalen over.
- Klop het andere ei los met een deel van de melk en wat zout en/of peper.
- Laat alles stollen.

Serveer deze Deens aardappelkoek met een lekkere frisse salade of een andere groente.
Eet smakelijk!
Meer recepten
Bewaar op Pinterest





