Beste reistijd voor Vietnam

Strand in Danang, Vietnam

 

Wat is de beste reistijd voor Vietnam is ongetwijfeld een vraag die bij je opkomt als je een reis door dit schitterende Aziatische land wilt maken. En dat is nu juist zo moeilijk vanwege de lengte van Vietnam van maar liefst 1.600 kilometer. Vietnam telt drie verschillende klimaatzones: Noord-, Centraal- en Zuid-Vietnam.

Het meest geschikte seizoen voor jouw reis hangt wanneer en waar je naar toe reist. Vietnam heeft gemiddeld genomen een ​​mild tropisch of een subtropisch klimaat. Echt koud zal het nooit worden, behalve een paar maanden per jaar in het hoge noorden. Ik heb Vietnam in september bezocht, ik heb vooral later op de dag regen gehad.

 

Het klimaat van Vietnam

Vietnam heeft een subtropisch klimaat. Dit  subtropisch klimaat wordt gedomineerd door moessons. Het regenseizoen verschilt van regio tot regio. Dit komt door de verschillende klimaatzones. Over het algemeen begint regenseizoen half mei en eindigt eind november. Vanaf december begint het droge seizoen. De temperatuur schommelt het hele jaar tussen 21 en 35 graden Celsius.

Vietnam kent drie klimaatzones. De verschillen zijn klein. Ben je bezig met het plannen van je reis, dan heb je genoeg aan deze klimaatzones.

Noord-Vietnam

Noord-Vietnam heeft een subtropisch klimaat met een duidelijk onderscheid in seizoenen. De relatief koude winter duurt van november tot maart waar temperaturen schommelen tussen de 16 en 23 graden. De zomer loopt ongeveer van mei tot oktober en is heet en vochtig. De meeste regen valt in de maanden juli, augustus en september.

MaandJan.Feb.Mrt.Apr.MeiJuniJuliAug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temperatuur in ° C171720242830302928262219
Gem. regenval in mm18283881196239323343254994320

 

Centraal-Vietnam

Centraal-Vietnam of Midden-Vietnam heeft een tropisch klimaat. In Centraal-Vietnam is het in de maanden februari en augustus droog en heet. Daarna dalen de temperaturen langzaam en breekt het regenseizoen aan. Het regenseizoen heeft een piek in oktober en november. Het komt voor dat in dit deel van Vietnam tyfoons aan land komen die overstromingen veroorzaken.

MaandJan.Feb.Mrt.Apr.MeiJuniJuliAug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temperatuur in ° C222324272930303028262523
Gem. regenval in mm102311218474299117447530221209

 

Zuid-Vietnam

Het zuiden van Vietnam heeft een tropisch klimaat het hele jaar door hoge temperaturen. Tussen december en maart is het droog. Daarna begint een hete droge periode die duurt van april t/m juni. Het regenseizoen duurt van juni t/m november. Het regent meestal kort maar hevig. De temperaturen liggen gemiddeld rond de 32 graden. In dit deel van Vietnam liggen ook Mekong Delta en de eilanden Phu Quoc en Con Dao.

MaandJan.Feb.Mrt.Apr.MeiJuniJuliAug.Sep.Okt.Nov.Dec.
Temperatuur in ° C272829302929282827272727
Gem. regenval in mm153134322133031526933526911456

 

Beste reistijd voor Vietnam

De beste reistijd van Vietnam is onder te verdelen in drie seizoenen. Het hoogseizoen, het tussenseizoen en het laagseizoen.

 • Hoogseizoen: juli en augustus
 • Tussenseizoen: december t/m maart
 • Laagseizoen: april t/m juni en september t/m december

December t/m maart zijn de meest gunstige maanden als je het hele land wilt bezoeken. Deze maanden staan bekend als de droge maanden. De temperaturen zijn milder, het regent minimaal en de luchtvochtigheid is tijdens deze maanden te verdragen. Dit is ook het laagseizoen waardoor de prijzen heel gunstig zijn en tot wel 50% zakken.

 

December t/m maart zijn de meest gunstige maanden als je door heel Vietnam wilt reizen.

 

Hoogseizoen

Het hoogseizoen is in de maanden juli en augustus. De prijzen aan de kust zijn in deze twee zomermaanden gemiddeld 50% hoger. In heel Vietnam is het warm maar er kunnen wel flinke buien vallen. Een uitzondering hierop is het noorden.

 

Tussenseizoen

December t/m maart zijn het tussenseizoen. Dit zijn de beste maanden om in Vietnam te reizen. De temperatuur is aangenaam en er valt minder regen dan in de zomermaanden. In het noorden kan het behoorlijk koud worden. In het zuiden schijnt de zon volop.

 

Laagseizoen

Het laagseizoen is tussen april t/m juni en september t/m december. Dit is een goede periode als het hele land doorreist. In oktober en november kan het in het noorden en centrale gedeelte van Vietnam flink stormen, maar de prijzen zijn laag.

Rijstvelden in Vietnam

 

Beste reistijd per regio

Noord-Vietnam

In het noorden van Vietnam liggen bekende plaatsen als Hanoi, Sapa en Halong Bay. In Noord-Vietnam is het goed weer van oktober tot en met december. In december tot en met februari is het veel koeler. In de hogere gebieden kan het in de winter soms vriezen en er kan zelfs sneeuw vallen. Vanaf maart stijgen de temperaturen weer. Tussen mei en augustus kan het 40° C worden. Het is in deze periode ook het regenseizoen, met zware regenbuien. In de lager gelegen gebieden wordt het heet en vochtig.

De beste reistijd voor Noord-Vietnam is van oktober tot en met december.

 

Centraal-Vietnam

In Centraal-Vietnam liggen bekende plaatsen als Hué, Mui Ne, Hoi An, Da Nang en Nha Trang. Regent het tussen mei en augustus veel in het noorden van Vietnam, in Centraal Vietnam regent het veel tussen september en december. De regenwolken hebben hun weg vanuit Noord-Vietnam naar beneden vervolgd. Het centrale gedeelte van Vietnam heeft de meeste zonuren per jaar. Van augustus tot november kan het zijn dat er cyclonen voorkomen in dit deel van Vietnam. De beste reistijd voor Centraal-Vietnam is van februari tot en met juli.

De regen rond Nha Trang valt vooral in november en  december. Rond Hué en Danang valt de regen van september tot en met februari. Deze regio kun je het beste tussen februari en mei bezoeken.

De beste reistijd voor Centraal-Vietnam is van februari tot en met juli.

 

Zuid-Vietnam

In Zuid-Vietnam liggen bekende plaatsen als Ho Chi Minh City, Cu Chi, Mekong Delta en de eilanden Phu Quoc en Con Dao. Het droge seizoen loopt in Zuid-Vietnam van december tot en met april. Van mei tot en met november valt hier de meeste regen.  De meeste regen valt in de middag. In de Mekong Delta kunnen de hoeveelheden regen in het regenseizoen voor problemen zorgen. De warmste maanden in Zuid-Vietnam zijn de maanden maart, april en mei. De temperaturen kunnen oplopen tot 40° C en zakken zelden onder de 20° C. In de centrale hooglanden, richting de grens met Cambodja, is het koeler.

De beste reistijd voor Zuid-Vietnam is van december tot en met april.

Mekong Delta, Vietnam

 

Regenseizoen in Vietnam

Het moessonseizoen is tussen april en oktober. Voordeel in deze periode is dat de accommodaties en excursies goedkoper zijn. Het komt voor dat je onderweg vertraging oploopt omdat bussen tijdens deze periode van zware regenval niet altijd mogen rijden en de wegen overstroomd raken en gevaarlijker worden om te rijden. Het orkaanseizoen (tyfoonseizoen) eindigt rond december. De startdata van de tyfonen zijn afhankelijk van welk deel in Vietnam je verblijft: Noord-Vietnam, Centraal-Vietnam of Zuid-Vietnam. Je kunt aanhouden dat het tyfoonseizoen tussen augustus tot november ligt. Oktober is de meest stormachtige maand.

In de steden heb je minder last van de regen. In de stad kun je op veel plekken wel een regenponcho of paraplu kopen om droog blijven. De vele regen in de  bergen kunne problemen opleveren die veel gevaarlijker zijn dan gewoon een beetje nat worden, zoals aardverschuivingen en wegblokkades.

Regen in Ho Chi Minh City, Vietnam

 

Beste reistijd per maand in Vietnam

Niets veranderlijker dan het weer en dat geldt zeker voor Vietnam waar per regio per maand grote verschillen zijn. Om een goed beeld te krijgen van de beste reistijd voor Vietnam, heb ik de beste reistijd per maand voor je op een rijtje gezet.

Januari

Januari is een geschikte maand om door heel Vietnam te reizen. Het regenseizoen in Centraal-Vietnam is voorbij en in de rest van het land schijnt de zon volop. In het noorden is het in januari veel kouder dan in het zuiden.

 • Noord-Vietnam:
  Januari is een droge maand in Noord-Vietnam. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 17° C. Dit is een ideale temperatuur voor hikes in de natuur en voor een bezoek aan Hanoi. Eind januari of begin februari is het Tet festival. Het kan dan druk zijn. Gemiddeld valt er 18 millimeter regen in januari in Noord-Vietnam.
 • Centraal-Vietnam:
  In januari eindigt het regenseizoen in het centrale deel van Vietnam. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 22° C. Nog niet echt strandweer, maar een mooie temperatuur voor een bezoek aan bijv. Hoi An of Hué. Gemiddeld valt er 102 millimeter regen in het centrale deel van Vietnam in januari.
 • Zuid-Vietnam:
  Januari is een zeer geschikte maand voor een strandvakantie in het zuiden van Vietnam zoals op de eilanden Phu Quoc en Con Dao en bij Nha Trang en Mui Ne/Phan Thiet. De temperatuur ligt hier in januari tussen de 22 en 32 graden Celcius. Er valt slechts 15 millimeter regen in januari.

Halong Bay, Vietnam

 

Februari

Februari is één van de beste maanden om door Vietnam te reizen. Het weer is goed, droog, helder. Er valt weinig regen in februari.

 • Noord-Vietnam:
  Februari is een van de droogste maanden in het noorden van Vietnam. Het nog steeds behoorlijk fris zijn. Warme kleding is een must. Afhankelijk van de maankalender valt Tet in het begin van februari. Er is altijd een enorme vraag naar vlieg, bus en boot tickets. De gemiddelde temperatuur in het noorden van Vietnam in februari ligt tussen de 15 en 19 graden. Gemiddeld valt er 28 millimeter regen in februari in Noord-Vietnam.
 • Centraal-Vietnam:
  In Centraal-Vietnam is de gemiddelde temperatuur in februari ongeveer 235° C. Mooi weer voor een bezoek aan het strand van bijv. Hoi An. Het regenseizoen is in dit deel van Vietnam voorbij. Er valt gemiddeld 31 millimeter regen in februari.
 • Zuid-Vietnam:
  Februari is een goed maand voor duik- en strandliefhebbers. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 27° C en er valt nauwelijks regen. Je kunt heel goed duiken en snorkelen op de eilanden. Gemiddeld valt er 3 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in februari.

 

Maart

In maart stijgen de temperaturen stijgen in heel Vietnam. Ideaal om door het land te reizen. Maart is één van de beste maanden om door Vietnam te reizen.

 • Noord-Vietnam:
  De temperatuur wordt ook in Noord-Vietnam aangenaam. Maart is één van de beste maanden voor Noord-Vietnam. De gemiddelde temperatuur in maart in het noorden van Vietnam ligt tussen de 18 en 23° C. Gemiddeld valt er 38 millimeter regen in het noorden in maart.
 • Centraal-Vietnam:
  In Centraal-Vietnam is het in maart warm, droog en de zon schijnt elke dag. De temperatuur ligt tussen de 21 en 27° C. In maart valt gemiddeld 12 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  Ook maart is een goed maand voor duik- en strandliefhebbers. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 29° C en er valt nauwelijks regen. Je kunt heel goed duiken en snorkelen op de eilanden. Gemiddeld valt er 13 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in maart.

 

April

April is een topmaand. Elke dag stijgen de temperaturen en het wordt snel warm. In Noord-Vietnam is het perfect weer om Sapa en Halong Bay te bezoeken en in Centraal-Vietnam schijnt de zon uitbundig. De maand april een goede maand om Vietnam als geheel te bezoeken.

 • Noord-Vietnam:
  De temperatuur wordt ook in Noord-Vietnam aangenaam. Een perfecte maand om Sapa of Hanoi te bezoeken. De gemiddelde temperatuur in april in het noorden van Vietnam ligt tussen de 21 en 26° C. Gemiddeld valt er 81 millimeter regen in het noorden in april.
 • Centraal-Vietnam:
  April is voor een bezoek aan Centraal-Vietnam een goede maand met zonneschijn en een lekkere temperatuur. Een goede maand om steden als Hué of Hoi An te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 23 en 30° C. In april valt gemiddeld 18 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  In april kent het zuiden veel zonneschijn en heldere luchten met heel af en toe een regenbui. De temperaturen en luchtvochtigheid zijn hoog. Plan je activiteiten in de ochtend of later in de middag. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26 en 34° C. Gemiddeld valt er 43 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in april.

Hué, Vietnam

 

Mei

Ook mei is een goede maand voor een bezoek aan Vietnam. Het regenseizoen begint in het zuiden en in het centrale deel schijnt de zon uitbundig. In het noorden schijnt de zon en stijgen de temperaturen, maar ook daar begint het regenseizoen.

 • Noord-Vietnam:
  De temperatuur is in mei in Noord-Vietnam aangenaam. Mei is ook een perfecte maand om Halong Bay, Sapa of Hanoi te bezoeken. De gemiddelde temperatuur in mei in het noorden van Vietnam ligt tussen de 24 en 31° C. Gemiddeld valt er 196 millimeter regen in het noorden in mei.
 • Centraal-Vietnam:
  Mei is voor een bezoek aan Centraal-Vietnam een goede maand. Een goede maand om steden als Hué of Hoi An en de stranden te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 24 en 32° C. In mei valt gemiddeld 47 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  In het zuiden begint in mei het regenseizoen. Het regent vaker dan in de vorige maanden. De temperatuur en de luchtvochtigheid zijn nog steeds heel hoog. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 26 en 34° C. Gemiddeld valt er 221 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in mei.

 

Juni

In juni is in het zuiden van Vietnam het regenseizoen aangebroken. Het is niet meer zo warm als in april en mei. De regen kenmerkt zich door dagelijkse stortbuien aan het einde van de middag. Juni is een goede maand om Centraal-Vietnam te bezoeken. In het noorden neemt de luchtvochtigheid en neerslag toe.

 • Noord-Vietnam:
  Het maken van een hike is geen goed idee door de vele regen in het noorden. Het is in het noorden volop zomer. De hoge temperaturen en een regenbui zijn typisch voor deze maand. De gemiddelde temperatuur in juni in het noorden van Vietnam ligt tussen de 25 en 32° C. Gemiddeld valt er 239 millimeter regen in het noorden in juni.
 • Centraal-Vietnam:
  Ook de maand juni is een goede maand voor een bezoek aan Centraal-Vietnam. Een goede maand om steden als Hué of Hoi An en de stranden te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 25 en 34° C. In juni valt gemiddeld 42 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  In het zuiden is het deze maand volop regenseizoen. Het regent dagelijks met meestal korte stortbuien aan het einde van de middag. De gemiddelde temperatuur ligt tussen de 25 en 32° C. Gemiddeld valt er 330 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in juni.

Hoi An, Vietnam

 

Juli

In juli is het vergelijkbaar met dat van juni. Ook deze maand is Centraal-Vietnam de beste regio. Zuid-Vietnam zit volop in het regenseizoen. De meeste dagen zijn droog met af en toe een bui. In Noord-Vietnam is zomer met regelmatig regen en hoge temperaturen. Ook juli is een goed maand om Vietnam te bezoeken.

 • Noord-Vietnam:
  Juli is heet in het noorden. Ook valt er meer regen dan eerdere maanden. Niet de beste maand om een hike in de natuur te maken. De gemiddelde temperatuur in juli in het noorden van Vietnam ligt tussen de 26 en 32° C. Gemiddeld valt er 322 millimeter regen in het noorden in juli.
 • Centraal-Vietnam:
  Ook de maand juli is een goede maand voor een bezoek aan Centraal-Vietnam. De temperatuur is iets gezakt in vergelijking met vorige maanden en er valt af en toe een bui. Ook deze maand is een goede maand om steden als Hué of Hoi An en de stranden te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 25 en 34° C. In juli valt gemiddeld 99 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  Het regent in juli vaker dan de maanden er voor. De buien vallen frequenter en zijn kort maar krachtig. Er zijn meer bewolkte dagen dan de voorgaande maanden. Nha Trang is een mooie strandbestemming in deze maand. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 24 en 32° C. Gemiddeld valt er 315 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in juli.

 

Augustus

De meeste regen valt in augustus in het zuiden en het noorden. Centraal-Vietnam houdt het redelijk droog. Aan het eind van augustus begint het ook in het centrale deel van Vietnam meer te regenen. In Hanoi en Halong Bay valt in augustus de meeste regen. Er kan ook een tropische storm voorkomen. Tours naar bijv. Halong Bay kunnen vanwege het slechte weer op het laatste moment afgelast worden.

 • Noord-Vietnam:
  Vanwege de tropische stormen die overlast kunnen veroorzaken is augustus niet de beste maand om een hike in de natuur te maken. De gemiddelde temperatuur in augustus in het noorden van Vietnam ligt tussen de 26 en 32° C. Gemiddeld valt er 343 millimeter regen in het noorden in augustus.
 • Centraal-Vietnam:
  Ook in Centraal-Vietnam begint in augustus het regenseizoen. Er valt af en toe een bui. Ook deze maand is een goede maand om deze regio in Vietnam te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 24 en 33° C. In augustus valt gemiddeld 117 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  Het regenseizoen deze maand nog niet op zijn retour in het zuiden van Vietnam. Af en toe is er een tropische bui. Voor strandliefhebbers is dit weer niet geweldig. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 24 en 33° C. Gemiddeld valt er 269 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in augustus.

 

September

September is niet de beste maand voor een bezoek aan Vietnam. Ik heb Vietnam wel in september bezocht. Ik heb ook wel regen gehad tijdens mijn 21-daagse rondreis van Noord- naar Zuid-Vietnam, maar niet extreem. En als er iets viel, heb ik daar over het algemeen weinig last van gehad.

 • Noord-Vietnam:
  In het noorden wordt het in september weer droger. De temperaturen zijn hoog in september. Het grote voordeel is dat de rijstvelden in deze tijd van het jaar schitterend zijn.  De gemiddelde temperatuur in september in het noorden van Vietnam ligt tussen de 25 en 31° C. Gemiddeld valt er 254 millimeter regen in het noorden in september.
 • Centraal-Vietnam:
  Ook in Centraal-Vietnam is het in september regenseizoen. De regen valt met bakken uit de lucht. Er kunnen overstromingen plaats vinden. De temperatuur ligt tussen de 24 en 31° C. In september valt gemiddeld 447 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  Het regenseizoen is ook in september nog niet voorbij. Het komt voor dat het de hele dag regent, maar andere dagen kan de lucht strakblauw zijn en de zon schijnen. Geen pijl op te trekken dus. Voor strandliefhebbers is dit weer niet geweldig. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 31° C. Gemiddeld valt er 335 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in september.

 

Oktober

Oktober is het regenseizoen voor Centraal-Vietnam. In het zuiden en noorden wordt het een stuk droger.

 • Noord-Vietnam:
  Het weer is Noord-Vietnam is in oktober zeer aangenaam. De temperaturen zijn erg aangenaam en de zon straalt tegen een blauwe lucht. Dit is een prima maand voor een hike in Sapa. De gemiddelde temperatuur in oktober in het noorden van Vietnam ligt tussen de 22 en 28° C. Gemiddeld valt er 99 millimeter regen in het noorden in oktober.
 • Centraal-Vietnam:
  Centraal-Vietnam kun je vanwege het regenseizoen in oktober beter mijden. De regen valt deze maand met bakken uit de lucht en er kunnen tropische stormen en overstromingen plaats vinden. De temperatuur ligt tussen de 23 en 29° C. In oktober valt gemiddeld 530 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  In oktober eindigt het regenseizoen voor het zuiden van Vietnam. De temperatuur daalt een beetje en het wordt beter strandweer op de eilanden Phu Quoc en Con Dao. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 24 en 31° C. Gemiddeld valt er 269 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in oktober.

Strand in Vietnam

 

November

November is voor Zuid-Vietnam het begin van het hoogseizoen. Het regent er weinig. Heerlijk strandweer voor Phu Quoc, Phan Thiet en Mui Ne. Probeer vanwege het regenseizoen Centraal-Vietnam te mijden.

 • Noord-Vietnam:
  Het weer is Noord-Vietnam is ook in november zeer aangenaam. Een perfecte maand voor een cruise in Halong Bay of een hike in Sapa. De gemiddelde temperatuur in november in het noorden van Vietnam ligt tussen de 19 en 24° C. Gemiddeld valt er 43 millimeter regen in het noorden in november.
 • Centraal-Vietnam:
  Centraal-Vietnam kun je vanwege het regenseizoen ook in november beter mijden. De regen valt deze maand met bakken uit de lucht en er kunnen tropische stormen en overstromingen plaats vinden. De temperatuur ligt tussen de 21 en 27° C. In november valt gemiddeld 220 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  November is een uitstekende maand om het zuiden van Vietnam te bezoeken, zoals de Mekong Delta. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 24 en 31° C. Gemiddeld valt er 114 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in november.

 

December

December is het begin van de beste reistijd voor Vietnam. Het wordt heerlijk weer in december, vooral in Zuid Vietnam. Ook het weer in Noord-Vietnam wordt steeds beter en ook de wisselvalligheid in het midden van Vietnam wordt langzaam beter. December is een prima maand om door Vietnam te reizen.

 • Noord-Vietnam:
  Het wordt frisser in het noorden van Vietnam. Neem wat warme kleding mee als je bijv. een hike in de bergen maakt.De gemiddelde temperatuur in december in het noorden van Vietnam ligt tussen de 15 en 21° C. Gemiddeld valt er 20 millimeter regen in het noorden in december.
 • Centraal-Vietnam:
  Het weer in Centraal-Vietnam verbetert sterk deze maand. Het weer is nog wisselvallig, maar een goede maand om bijv. Hué en Hoi An te bezoeken. De temperatuur ligt tussen de 20 en 25° C. In december valt gemiddeld 209 millimeter regen in Centraal-Vietnam.
 • Zuid-Vietnam:
  December is de maand om het eiland Phu Quoc of de Mekong Delta te bezoeken. Het weer is heerlijk om het zuiden van Vietnam te verkennen. De temperatuur is aangenaam met een gemiddelde temperatuur tussen de 22 en 31° C. December is de laatste maand waar het hard regent. Gemiddeld valt er 56 millimeter regen in het zuiden van Vietnam in december.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog

Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog Je leest hier alles over de beste reistijd voor Vietnam (tussen december en maart), het klimaat en het weer per maand en per regio. #vietnam #bestereistijd #bestereistijdvietnam #azie #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com