Een overzicht van alle streekpaden in Nederland

Markering van streekpaden in Nederland

 

Ken je de Streekpaden in Nederland? Wandelaars kunnen met 21 streekpaden in het hele land hun hart ophalen. Streekpaden zijn meerdaagse rondwandelingen binnen één regio of provincie.

De Streekpaden worden beschreven op de website van Wandelnet en van elk streekpad is een aparte wandelgids te koop.

In deze blog neem ik je in het kort mee langs de 21 streekpaden.

 

Wat zijn Streekpaden?

Een Streekpad is een rondwandeling binnen één regio. Een Streekpad leent zich uitstekend voor een meerdaagse wandeltocht, maar je kunt ook kiezen voor een dagwandeling. De lengte van de wandelroute varieert van 80 tot 350 kilometer en heeft hetzelfde begin- en eindpunt. De routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd met een geel-rode markering. De streekpaden in Nederland zijn samengesteld door en voor wandelaars. Er wordt goed gekeken naar veilige en het liefst onverharde, paden. Er zijn 21 Streekpaden in Nederland die samen een netwerk vormen van 5.000 km. Van elk streekpad is een wandelgids beschikbaar.

Naast 21 streekpaden kent Nederland 23 Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s). De lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) zijn te herkennen aan de wit-rode markering.

 

Lees meer: De Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland

 

De Streekpaden en Lange-Afstand-Wandelpaden zijn opgedeeld in deeltrajecten. Elk streekpad heeft zijn eigen wandelgids. Bij de beschrijving hieronder van de 21 streekpaden heb ik een link toegevoegd om de wandelgids met de routebeschrijving, een kaart en de achtergronden te kunnen aanschaffen.

 

Wandelnet

Sinds 1980 werkt Stichting Wandelnet samen met bijna 1000 vrijwilligers en partners als de provincies, NS en NIVON aan de kwaliteit van het wandelen in Nederland.

Wandelnet zorgt voor het uitzoeken van de routes, toestemming om ergens de markeringen aan mogen te brengen of om er te mogen lopen.

Op de website van Wandelnet staan alle Streekpaden, Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s), boswachterspaden, stadswandelingen en OV-wandelingen. Bij elke wandeling vind je kaarten, de routebeschrijving en GPS-bestanden. Alles kun je downloaden zodat je onderweg dingen kunt nalezen, de kaart kunt raadplegen of je GPX kunt raadplegen.

Wandelnet bepaalt of een wandeling het predicaat streekpad krijgt. Vrijwilligers onderhouden de Streekpaden.

 

De 21 Streekpaden in Nederland

Streekpad 1 – Scholtenpad

 Naam: Scholtenpad / SP 01

Aantal etappes: 5 etappes en 5 dagwandelingen

Route: Winterswijk – Winterswijk

Provincie: Gelderland

Kilometers: 90 kilometer

Uitleg:
Het Scholtenpad (SP 1) is 90 kilometer lang, opgesplitst in vijf dagetappes en zes extra dagwandelingen. De dagwandelingen hebben een lengte van 19 tot 26 kilometer. Voor de meeste dagwandelingen staat het mooie en historische Winterswijk in de Gelderse Achterhoek centraal als vertrekpunt. Het Scholtenpad is gaat door het boerenland van de Achterhoek. Onderweg kom je houtwallen, bossen, akkers, slingerende beekjes, weilanden en kleine bochtige zandwegen tegen die dit hoevenlandschap zijn eigen karakter geeft. Het Scholtenpad dankt haar naam aan de vroegere eigenaren van de karakteristieke scholtenboerderijen, die een grote stempel hebben gedrukt op het gebied rondom Winterswijk. Je herkent de Scholtenboerderijen aan de grote rechthoekige huizen die op een erf staan met allerlei bijgebouwen en omringt door zware eiken en een hoogstammige boomgaard.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Scholtenpad

Wandelgids:

 

Streekpad 2 – Twentepad

Naam: Twentepad / SP 02

Aantal etappes: 5 etappes

Route: Almelo – Almelo

Provincies: Overijssel

Kilometers: 87 kilometer

Uitleg:
Het Twentepad is een rondwandeling van 87 kilometer. Het Twentepad bestaat uit 5 etappes. Beginplaatsen zijn: Almelo – Tubbergen – Ootmarsum – Oldenzaal en Hertme. De route van het Twentepad geeft een goed beeld van de gevarieerdheid van dit deel van Twente met houtwallen, watermolens, het Almelo-Nordhornkanaal, landgoederen, de 70 meter hoge Galgenberg, beekdalen, vennen, heide, hoge essen, oude dorpjes, buitenplaatsen en natuurgebieden zoals het Springendal en de oevers van de Dinkel. Je trekt te voet door noordoost-Twente

Routebeschrijving en GPX-bestand: Twentepad

Wandelgids:

 

Streekpad 3 – Nijmegen

 Naam: Streekpad Nijmegen / SP 03

Aantal etappes: 7 etappes

Route: Nijmegen

Provincies: Gelderland

Kilometers: 117 kilometer

Uitleg:
Streekpad Nijmegen biedt veel verschillende landschappen, van glooiende dijken en groene uiterwaarden, grote rivieren, rivierduinen in het land van Maas en Waal, bossen in het rijk van Nijmegen, het Duitse Reichswald en een uniek stukje Gelderse poort. De wandeltocht gaat door de historie van de regio, van Romeinse handelswegen, kastelen, eeuwenoude bedevaartsplaatsen en vestingstadjes. Je wandelt via Hernen, Nederlasselt en Kranenburg maar altijd met Nijmegen en de stuwwal in de buurt. Het streekpad heeft een lengte van 117 kilometer en start en eindigt op het station in Nijmegen.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Nijmegen

Wandelgids:

 

Streekpad 4 – Waddenwandelen

 Naam: Waddemwandelen / SP 04

Aantal etappes: 20 etappes

Route: Texel – Borkum

Provincies: Noord-Holland, Friesland, Groningen

Kilometers: 300 kilometer

Uitleg:
Het Streekpad WaddenWandelen maakt deel uit van Waddenwandelen en bestaat uit zes wandellussen die de wandelaar een totaalbeleving van de Waddeneilanden bieden. Strand en duinen, bos en kwelder, weides en dorpjes; Streekpad WaddenWandelen laat de eilanden in ruim 300 kilometer wandelroutes (inclusief drie complete dagroutes op Texel) in al hun variatie zien. De wandellussen beginnen en eindigen bij de veerboot. Dit streekpad doet alle Waddeneilanden aan: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog en ook het Duitse Borkum. Elk eiland heeft zijn eigen charme.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Waddenwandelen

Wandelgids:

 

Streekpad 5 – Brabants Vennenpad

 Naam: Brabants Vennenpad / SP 05

Aantal etappes: 12 etappes

Route: Rond Oisterwijk

Provincies: Noord-Brabant

Kilometers: 233 kilometer

Uitleg:
Het Streekpad Brabants Vennenpad begint en eindigt in Oisterwijk, in het zuidoostelijk deel van de provincie Noord-Brabant. De wandelroute gaat langs vennen in de Kampina, De Meierij, De Kempen en De Groote Heide, door het Land van Van Gogh en over landgoederen. Prachtige paadjes langs de meanderende Dommel brengen je tot de Belgische grens. De natuurgebieden zijn door zandwegen, dwars door het oude cultuurlandschap met elkaar verbonden.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Brabants Vennenpad

Wandelgids:

 

Streekpad 6 – Drenthepad

 Naam: Drenthepad / SP 06

Aantal etappes: 18 etappes

Route: Rond Beilen

Provincies: Drenthe

Kilometers: 324 kilometer

Uitleg:
Tijdens het wandelen van het Drenthepad loop je door drie Nationale Parken: het Dwingelderveld, het Drents-Friese Wold en de Drentsche Aa. De route heeft een lengte van 324 kilometer en begint en eindigt in Beilen. Je loopt over een uniek geologisch terrein: het Hondsruggebied, langs mooie boerderijen, hunebedden, meanderende beekjes, over brinken, essen en heidevelden, door veengebieden en zandverstuivingen, over landgoederen en door het ‘Pompeï van Drenthe’ (het enig archeologisch reservaat van Nederland, met grafheuvels, hunebedden en Middeleeuwse karrensporen).

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Drenthepad

Wandelgids:

 

Streekpad 7 – Krijtlandpad

 Naam: Krijtlandpad / SP 07

Aantal etappes: 6 etappes

Route: Rond Maastricht

Provincies: Limburg

Kilometers: 100 kilometer

Uitleg:
Het Krijtlandpad brengt je naar de ruim 320 meter hoge Vaalserberg, het hoogste punt van Nederland. Het Krijtlandpad is een uitdagende route met holle wegen, natte beekdalen, pittoreske dorpjes en unieke hellingbossen en mooie vergezichten. De route is 100 kilometer lang, telt zes etappes en gaat voor meer dan zestig procent over onverharde wegen. Je wandelt door natuurgebieden, over onverharde paden, zachte grasdijken, verende bospaden, door natte, struweelrijke graslanden, langs boomgaarden, kastelen en langs de Geul en Gulp. Je loopt langs de Curfsgroeve met haar steile mergelwanden. De Krijtlandroute begint en eindigt in Maastricht.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Krijtlandpad

Wandelgids:

 

Streekpad 8 – Graafschapspad

 Naam: Graafschapspad / SP 08

Aantal etappes: 7 etappes

Route: Rond Zutphen

Provincies: Gelderland

Kilometers: 126 kilometer

Uitleg:
Het Graafschapspad is een afwisselende wandelroute door de IJsselvallei, langs Hanzesteden en langs de Berkel. De wandelroute gaat langs havezates en landgoederen, stadswallen en watermolens. De tocht komt door het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst, langs typische Saksische boerderijen in de Achterhoek. Naast veel natuur kom je ook langs kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Graafschapspad

Wandelgids:

 

Streekpad 9 – Westfriese Omringdijk

 Naam: Westfriese Omringdijk / SP 09

Aantal etappes: 8 etappes

Route: Rond Hoorn

Provincies: Noord-Holland

Kilometers: 150 kilometer

Uitleg:
Het streekpad de Westfriese Omringdijk loopt om West-Friesland, van Hoorn, langs Alkmaar, Schagen, Medemblik, Enkhuizen en weer naar Hoorn. Meer dan 1200 jaar geleden was West-Friesland nog een veenmoeras dat boven de zeespiegel lag. De eerste pioniers markeerden stukken grond en groeven er sloten omheen. Dat was om het overtollige water af te voeren. Zo legden ze ook dijkjes en kaden aan. Al die dijken achter elkaar vormden rond 1250 al een geheel: de 150 kilometer lange Westfriese Omringdijk.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Westfriese Omringdijk

Wandelgids:

 

Streekpad 10 – Maas-Niederrheinpad

 Naam: Maas-Niederrheinpad / SP 10

Aantal etappes: 23 etappes

Route: Rond Venlo

Provincies: Limburg

Kilometers: 342 kilometer

Uitleg:
Het Maas-Niederrheinpad loopt door Noord- en Midden-Limburg en gaat de grens over naar Duitsland. Deze 342 kilometer lange wandelroute voert je langs riviertjes, meertjes, broekbossen, watermolens, burchten, onbekende stadjes, indrukwekkende hoeven en kloosters. Wandel onder andere door het Nationaal Park Meinweg en door de beekdalen van Niers, Roer, Nette en Schwalm, elk mooi op hun eigen manier. Op de grens van Limburg en Nordrhein Westfalen ligt een streek die rust en ruimte ademt met de landsgrenzen in zicht.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Maas-Niederrheinpad

Wandelgids:

 

Streekpad 11 – Hanzestedenpad

 Naam: Hanzestedenpad / SP 11

Aantal etappes: 7 etappes en 9 dagwandelingen

Route: Doesburg – Zwolle

Provincies: Overijssel

Kilometers: 120 kilometer

Uitleg:
Het Hanzestedenpad loopt van Doesburg naar Kampen en Zwolle. De route loopt door de IJsselvallei. Deze wandelroute van 120 kilometer volgt de sterk meanderende IJsseloever in al haar veelzijdigheid. Je wandelt over hoge rivierdijken met imponerende vergezichten, je struint door robuuste rietpartijen of schrale graslanden met grote grazers. Tijdens je wandeltocht kom je langs de Hanzesteden Doesburg, Zwolle, Deventer en Kampen, de oude handelscentra met een grote variatie in cultuur en gezelligheid met tal van historische monumenten.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Hanzestedenpad

Wandelgids:

 

Streekpad 12 – Groene Hartpad

Naam: Groene Hartpad / SP 12

Aantal etappes: 11 etappes

Route: Rond Woerden

Provincies: Zuid-Holland en Utrecht

Kilometers: 202 kilometer

Uitleg:
Het Groene Hartpad is een uitdagend Streekpad. Het Groene Hartpad loopt door het prachtige landschap van het Groene Hart, een verrassende oase van rust en ruimte midden in de Randstad. Deze wandelroute neemt je mee langs pittoreske dorpjes, weidse polders en waterrijke gebieden. Laat je verrassen en kom tot rust. Deze wandelroute heeft een lengte 202 kilometer en begint en eindigt in Woerden.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Groene Hartpad

Wandelgids:

 

Streekpad 13 – Utrechtpad

Naam: Utrechtpad / SP 13

Aantal etappes: 11 etappes

Route: Rond Utrecht

Provincies: Utrecht

Kilometers: 162 kilometer

Uitleg:
Tijdens het wandelen van het Utrechtpad loop je door landschappen op het ’geografisch scharnierpunt’ van Nederland. Deze voormalige ontmoetingsplaats van zee, wind, ijs en rivieren is door de centrale ligging prettig dicht bij huis voor veel wandelaars. Het Utrechtpad verbindt een aantal natuurgebieden in Utrecht, zoals de Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse Plassen. Afwisselend met een stadswandeling door Utrecht, Wijk bij Duurstede, Amerongen en Amersfoort. Het Utrechtpad heeft een lengte van 162 kilometer.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Utrechtpad

Wandelgids:

 

Streekpad 14 – Maas- en Peelliniepad

Naam: Maas- en Peelliniepad / SP 14

Aantal etappes: 7 etappes

Route: Rond Cuijk

Provincies: Noord-Brabant

Kilometers: 122 kilometer

Uitleg:
Tijdens het wandelen van het Maas- en Peelliniepad loop je in het noordoosten van Noord-Brabant. Tijdens je wandeling in het Land van Cuijk loop je door bossen, heidegebieden, vennen, rivieren, uiterwaarden en oude (vesting)stadjes. De omgeving hier bestond vroeger uit woeste gronden. Vele monumenten en andere ‘sporen van de oorlog’ herinneren aan de tijden waarin deze streek onderdeel was van de verdedigingslinie van ons land. Je wandelt via Cuijk, Boxmeer, Overloon en Grave dwars door de mooiste natuurgebieden van het Land van Cuijk.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Maas- en Peelliniepad

Wandelgids:

 

 

Streekpad 15 – Oosterscheldepad

Naam: Oosterscheldepad / SP 15

Aantal etappes: 13 etappes

Route: Kruiningen Station – Sint Philipsland

Provincies: Zeeland

Kilometers: 196 kilometer

Uitleg:
Het Oosterscheldepad is een afwisselende wandelroute waar je tijdens je wandeling kennis maakte met het Nationaal Park Oosterschelde. De al eeuwen durende strijd tegen het water is op veel plaatsen langs de wandelroute nog goed waarneembaar. Je wandelt van oude inlagen en verdronken polders tot en met de modernste Deltawerken. Tijdens je wandeling is er ontzettend veel te zien, zoals oude vissersplaatsjes, uitgestrekte polders en robuuste zeedijken. Het Oosterscheldepad heeft een lengte van 196 kilometer.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Oosterscheldepad

Wandelgids:
De wandelgids van het Oosterscheldepad is niet leverbaar.

 

Streekpad 16 – Het Veluwe Zwerfpad

Naam: Het Veluwe Zwerfpad / SP 16

Aantal etappes: 18 etappes

Route: Arnhem Station – Garderen

Provincies: Gelderland

Kilometers: 375 kilometer

Uitleg:
Tijdens je wandeling van het Veluwe Zwerfpad loop je via stuifzandgebieden, uitgestrekte heidevelden en glooiende heuvels over vooral onverharde paden door een unieke streek. De Veluwe is niet voor niets het meest populaire wandelgebied van Nederland. Herten, reeën, wilde zwijnen en zelfs moeflons kunnen je pad kruizen. Ga op pad en ontdek de geheimen van de Veluwezoom, het Kootwijkerzand en Nationaal Park de Hoge Veluwe, uniek in Nederland. Het Veluwe Zwerfpad heeft een lengte van 375 kilometer.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Veluwe Zwerfpad

Wandelgids:
De wandelgids van het Veluwe Zwerfpad is niet leverbaar.

 

Streekpad 17 – Het Brabantse Walpad

Naam: Het Brabantse Walpad / SP 17

Aantal etappes: 6 etappes

Route: Rond Bergen op Zoom

Provincies: Noord-Brabant

Kilometers: 112 kilometer

Uitleg:
Het Brabantse Walpad leid je langs onverwachte hoogteverschillen en mooie panorama’s. Vanuit Bergen op Zoom slingert dit Streekpad je langs de Brabantse Wal, een steile rand of ‘zoom’ die de overgang markeert van de Zeeuwse kleipolders naar het Brabantse zand. Je wandelt door het oude vestingstadje Steenbergen, langs gezellige Brabantse dorpen, fraaie boerderijen en volgt de grens met België, met prachtige panorama’s op het lagergelegen land. Via het grensplaatsje Putte en de uitgestrekte bossen rondom Woensdrecht eindigt de route terug in Bergen op Zoom. Dit streekpad heeft een lengte van 112 kilometer.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Brabantse Walpad

Wandelgids:

 

Streekpad 18 – Het Biesboschpad

Naam: Het Biesboschpad / SP 18

Aantal etappes: 12 etappes + 3 rondwandelingen

Route: Rond Geertruidenberg

Provincies: Noord-Brabant en Zuid-Holland

Kilometers: 169 kilometer

Uitleg:
600 jaar geleden overspoelde de Sint Elisabethsvloed een deel van Holland en Brabant. Het Biesboschpad volgt globaal de contouren van hoever het water tijdens die vloed in 1421 kwam. Dit Biesboschpad van 169 kilometer lang is geel-rood gemarkeerd in beide richtingen en brengt je in 12 wandeletappes rond Nationaal Park de Biesbosch. De Biesbosch is een zeer waterrijk natuur- en recreatiegebied met zoetwatergetijden, kreken en wilgenvloedbossen. Je hebt er kans om de zee- en visarend te spotten en sporen van bevers.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Biesboschpad

Wandelgids:

 

Streekpad 19 – Het Elfstedenpad

Naam: Het Elfstedenpad / SP 19

Aantal etappes: 15 etappes

Route: Rond Leeuwarden

Provincies: Friesland

Kilometers: 283 kilometer

Uitleg:
Wandelaars kunnen vanaf nu niet alleen bij strenge vorst, maar op elke dag van het jaar de tocht der tochten langs de Friese Elfsteden afleggen. En met je wandelschoenen aan is dat toch een stuk prettiger dan met Friese doorlopers! Het Elfstedenpad volgt zoveel mogelijk het parcours van de beroemde schaatstocht. De ‘proloog’ is een 11 kilometer lange stadswandeling door Leeuwarden. Daar loopt de route langs de bekende Friese elf steden, gebruikmakend van voormalige jaagpaden en kerkenpaden, van eeuwenoude grasdijken en van veelbetreden handelswegen. Deze route gaat over de mooiste wandelpaden en is daarom een stuk langer dan de andere elfstedenroutes. Het Elfstedenpad heeft een lengte van 283 kilometer.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Elfstedenpad

Wandelgids:

 

Streekpad 20 – Het Noardlike Fryske Wâldenpad

Naam: Het Noardlike Fryske Wâldenpad / SP 20

Aantal etappes: 10 etappes

Route: Rond Burgum

Provincies: Friesland

Kilometers: 165 kilometer

Uitleg:
Het Noardlike Fryske Wâldenpad gaat dwars door het Nationale Landschap Noardlike Fryske Wâlden. Een fantastisch gebied in Noordoost-Friesland waar je als wandelaar nog echt authentiek kunt wandelen. Een kleinschalig landschap, met veel zandpaden en veldwegen. Het is intact gebleven omdat er hier geen grote ruilverkavelingen waren. De wandelroute gaat globaal gesproken van Drachten naar Bergum, Kollum, Buitenpost en Surhuisterveen en dan weer terug richting Drachten.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Noardlike Fryske Wâldenpad

Wandelgids:

 

Streekpad 21 – Het Betuwepad

Naam: Het Betuwepad / SP 21

Aantal etappes: 12 etappes

Route: Rond Tiel

Provincies: Gelderland

Kilometers: 150 kilometer

Uitleg:
Bij de Betuwe denk je direct aan bloesems en fruit. Nergens in ons land wordt er zoveel fruit geproduceerd als in de Betuwe. Hier worden oude, traditionele rassen en nieuwe soorten gekweekt. Het Betuwepad is een Streekpad die begint en eindigt in Tiel, de stad van Flipje. In het voorjaar kun je tijdens deze wandeling genieten van bloeiende boomgaarden en in de nazomer wandel je langs de leukste fruitstalletjes. Je wandelt langs bloeiende fruitbloesems, groene weides, slingerende rivieren, uiterwaarden en karakteristieke stadjes.

Routebeschrijving en GPX-bestand: Streekpad Betuwepad

Wandelgids:

 

Streekpad wandelgidsen

Elk streekpad in Nederland heeft zijn eigen wandelgids. Via de links in dit artikel kun je de wandelgidsen van de streekpaden bestellen.

De hoofdroute is opgesplitst in dagtrajecten, beschreven in beide richtingen. In de wandelgidsen vind je gedetailleerde routekaartjes van het traject met allerlei nuttige dingen, zoals bushaltes, overnachtingsplekken, bezienswaardigheden plus veel achtergrondinformatie. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Heb jij wel eens een wandeling via een van de streekpaden of een lange afstand wandeling gemaakt? Zo ja, welke was dat en kan je het aanbevelen?

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog

Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog Wandelaars kunnen met de Streekpaden in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 21 van deze Streekpaden. Ik heb ze in deze blog voor je op een rijtje gezet. #wandelen #streekpaden #nederland #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com