Juni 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, jun 2024.

 

Juni is ook al weer voorbij en daarmee de eerste helft van 2024. Ik heb in juni 2024 4 uitstapjes gemaakt. Juni was qua weer een maand met uitersten, regen, kou en aan het eind van de maan (te) warm. Deze maand heb ik me achter de schermen veel beziggehouden met het omzetten van de blogs van deze website naar een nieuwe versie en het restylen van deze website en ik heb veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven. Wat gebeurde er nog meer deze maand?

Zoals ik in andere maandoverzichten al schreef ben ik in maart begonnen met het aanpassen van JTravelBlog. Ik wil ook deze website in een nieuw jasje steken. Deze maand ging het weer slecht met de gezondheid van mijn vader. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en een week later overgeplaatst naar de revalidatieafdeling van het verpleegtehuis waar hij vorig jaar ook een tijdje heeft verbleven. Het is even afwachten hoe het verder gaat. Half juni is mijn website met de nodige problemen verhuisd naar een andere hoster. Maar het merendeel van de probleem zijn door de supportafdeling opgelost. Half juni begint het EK voetbal ⚽️. Nederland is met hangen en wurgen door de groepsfase gekomen. Volgende maand weten we wie zich vier jaar lang Europees Kampioen voetbal mag noemen. In deze blog Juni 2024 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand juni. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in juni mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Mijn bezigheden in juni 2024

  • Ik ben er in juni 4x op uitgetrokken. In Amsterdam bezocht ik drie indrukwekkende musea: het Nationaal Holocaust Museum, de Hollandsche Schouwburg en het Joods Museum, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse (de binnenkant van het kasteel kun je alleen tijdens een rondleiding bekijken), ik liep de achtste etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Doorn naar Leersum (ik wilde doorlopen naar Amerongen maar het begon te regenen en de weersvoorspellingen waren niet goed) en ik maakte weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ontmoette een paar vossen.

Juni 2024 : Nationaal Holocaustmuseum in Amsterdam, Kasteel Keukenhof in Lisse, etappe 8 van de oudste wandelroute van Nederland tussen Doorn en Leersum en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Juni 2024 : Nationaal Holocaustmuseum in Amsterdam, Kasteel Keukenhof in Lisse, etappe 8 van de oudste wandelroute van Nederland tussen Doorn en Leersum en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Deel van een artikel op de website van RTV Noord met artikel over de Prinsentuin op JTravel.nl

  • In juni 2024 heb ik een paar artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. Bij het aanpassen van de artikelen pas ik indien nodig de seo aan. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in juni ook nog veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
  • In juni ben ik verder gegaan met het onderhanden nemen van JTravelBlog. Deze website mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden. Ook deze website pas ik aan met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl.
  • Omdat ik niet tevreden was met mijn hoster waar ik sinds het begin mijn websites heb ondergebracht en ook vanwege een enorme prijsverhoging bij de volgende facturen heb ik besloten over te gaan naar Cloud86 als webhoster. Achter de schermen was ik al een tijdje bezig met het inwinnen van informatie om over te stappen. Uiteindelijk heb ik half juni besloten om mijn websites te laten verhuizen. Dit was heel snel geregeld. Maar het verhuizen leverde problemen op met de snelheid van de websites. Door de klantenservice is goed meegedacht en is het probleem uiteindelijk binnen een week opgelost. Ik ben weer tevreden.
  • In juni heb ik 1.352 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
  • Ik plaats dagelijks berichten op mijn sociale media accounts, zoals op Twitter, Bluesky, Threads en Mastodon. Volg jij mij al op deze sociale media kanalen?
  • Ook in juni plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Nieuwe pins plaats is als eerste op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
  • Ik heb sinds een paar jaar een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In juni lees ik heel veel: een deel van het boek Bernie’s oorlog van Willy Lindwer en Aline Pennewaard, Het geheime kistje van Elle van Aline van Wijnen, Rivka van Femmetje de Wind, Het meisje met de blauwe ster van Pam Jenoff, Explosieve gevoelens van Nora Roberts en Winternacht van Linda Jansma.

  • In januari kwam mijn nieuwe versie van de website JTravel.nl online. In juni heb ik 2 nieuwe artikelen geplaatst. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
  • Op deze website verschijnen in juni 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
  • Ook de artikelen en blogs die in juni aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
  • De websites scoren in juni qua bezoekersaantallen weer slechter dan de vorige maand. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor beide websites heel veel posities verloren. Deze updates doen de websites absoluut geen goed. Het aantal bezoekers is dramatisch gekelderd. Later dit jaar ga ik een online SEO cursus volgen die mij (hoop ik) weer meer inzichten geeft wat ik kan aanpassen qua seo en de vindbaarheid in Google. De updates hebben inmiddels ook invloed op JTravel. De meeste bezoekers komen ook in juni weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor zowel JTravelBlog als JTravel een licht stijgende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.
  • Omdat Google GA4 zo ingewikkeld is geworden heb ik bij Datalover de Google Analytics 4 dashboard voor Bloggers aangeschaft. Dit zorgt er voor dat ik veel makkelijker mijn cijfers kan inzien. Sinds mei heb ik ook een dashboard voor de sociale media. Hoef ik niet meer ingewikkeld te zoeken naar gegevens die ik nodig heb en kan ik in een oogopslag zien welke landingspagina’s het goed doen in welke sociale media.

 

Top 5 meest gelezen blogs in juni 2024 op JTravelBlog.nl

In juni staan 3 blogs in het overzicht die al eerder in dit overzicht stonden. De andere twee blogs hebben nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

  1. Recept : Zwitserse rösti
    Het recept van Zwitserse rösti, een aardappelkoek. Heerlijk bij bijvoorbeeld een salade of sla. Het is een eenvoudig recept. Rösti is een Zwitsers nationaal gerecht dat bestaat uit geraspte aardappel die gebakken wordt in een ronde koekenpan. Het recept lees je in deze blog.
  2. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
    Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je in deze blog.
  3. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
    De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
  4. De 22 hofjes in Haarlem
    Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
  5. Hoe werken fietsknooppunten
    Hoe werken fietsknooppunten? Iedereen die wel eens een fietstocht maakt, zal de borden van de fietsknooppunten herkennen. Fietsen via het  fietsknooppuntennetwerk van Nederland is een goede manier om je fietsroute uit te stippelen. In deze blog lees je hoe jij je eigen samengestelde fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk uitstippelt.

Het informatiebord bij fietsknoopunt 58 van het fietsroute netwerk Amstelland en Meerlanden Hoe werken fietsknoopunten

 

Top 5 meest gelezen artikelen in juni 2024 op JTravel.nl

Deze maand staat één ander artikel in deze top 5 dan de vorige maand. Deze heeft bij mijn weten ook nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

  1. De Leitjesroute in Oosterend
    In artikel beschrijf ik de wandeling van 1,65 kilometer (de Leitjesroute) die ik maakte in Oosterend op Texel. Aan de hand van genummerde leistenen bordjes loop je door het dorp. Op belangrijke panden en huizen hangen leitjes (vandaar de naam Leitjesroute). De route heb ik in dit artikel beschreven.
  2. Hofjes in Leiden
    In Leiden heb ik verschillende hofjes bezocht en deze voor je op een rijtje gezet. Als ik weer een keer in Leiden ben en een hofje bezoek wordt dit artikel aangevuld. Ik heb van de 35 hofjes in Leiden nog veel te bekijken. Ik moet dus hoog nodig weer een keer naar Leiden. Thuis heb ik een boekje liggen met een hofjeswandeling van Leiden. Deze wandeling heb ik inmiddels gemaakt, het artikel op JTravel moet nog aangevuld worden.
  3. Wandeling langs street art in Haarlem
    Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien.
  4. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
    Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
  5. Muiderslot in Muiden
    Het Muiderslot in Muiden is één van de bekendste, bestbewaarde en oudste kastelen in Nederland. Het Muiderslot is een vierkante waterburcht met op iedere hoek van het kasteel een ronde toren en binnen de muren een groot gebouw met trapgevels. Het kasteel heeft een slotgracht met een ophaalbrug. In dit artikel lees je alles over het Muiderslot in Muiden.

Muiderslot in Muiden Muiderslot in Muiden

 

Foto van de maand juni 2024

De foto van de maand juni is een foto die ik eind juni van een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, juni 2024 Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, juni 2024

 

Beste Instagram-post in juni 2024

Mijn beste Instagram post van juni is een foto die ik in de bollenvelden maakte en dat nu de uitgelichte afbeelding is van de bestemmingspagina Nederland op JTravel.nl.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van juni 2024

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van natuurgebied De Slufter opnieuw de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas. De pins voor voor beide websites hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

Het in mijn ogen mooiste natuurgebied op Texel is De Slufter. Een gebied waar je heerlijk kunt struinen en waar je veel vogels kunt spotten. Mijn foto's van mijn wandeling zie je hier. Kijk en loop je mee? #deslufter #texel #wandelen #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in juni 2024 verschenen op JTravelBlog.nl

In juni 2024 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

  1. Mei 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
    In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand mei 2024 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand mei voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
  2. Recept : Bannocks
    Ik heb heerlijke bannocks, traditionele Schotse broodjes, gemaakt. Je zult ze ongetwijfeld gegeten hebben als je in Schotland bent geweest. Je kunt het deeg zowel in de oven als in een koekenpan bakken en je kunt er fruit of kaas aan toevoegen. Heel makkelijk te maken in de oven of koekenpan en binnen een half uur heb ik een paar heerlijke broodjes op tafel staan. Eet smakelijk!
  3. Oudste wandelroute van Nederland etappe 7 : Maarn – Doorn
    Mijn verslag van etappe 7 van de oudste wandelroute van Nederland van Maarn naar Doorn. Net als de vorige etappes heb ik deze etappe ook opgedeeld in meerdere etappes. Bij de ANWB noemen ze dit de 3e etappe. Het tweede deel van deze etappe loopt van Maarn naar Doorn en eerste deel van deze etappe loopt van Zeist naar Maarn. De afstand van deze etappe is dan 21 kilometer, veel te ver voor mij. Het deel van Maarn naar Doorn is 9 kilometer. Ik heb meer kilometers gemaakt omdat ik aansluitend Museum Huis Doorn en het landgoed erom heen heb bezocht.
  4. Maak een veilige kopie van je identiteitsbewijs met KopieID-app
    Als je veel reist, zul je het regelmatig tegenkomen, hoteliers die vragen om een kopie van jouw identiteitsbewijs. Officieel mag een hotel hier niet naar vragen. Reis je veel, maak een veilige kopie van je ID of paspoort met de KopieID-app van de rijksoverheid. Zo bescherm je je persoonsgegevens, waardoor deze gegevens minder kwetsbaar zijn voor misbruik.
  5. Street art wandeling in Rotterdam-Feijenoord
    Dit is mijn vijfde wandeling langs street art in Rotterdam. Dit keer maak ik een street art wandeling in Rotterdam-Feijenoord. Ik heb al meer street art wandelingen gemaakt in Rotterdam, Haarlem en Amsterdam. Op naar Rotterdam voor deze street art wandeling van 8 kilometer langs maar liefst 38 street art werken vanaf Station Rotterdam-Zuid.
  6. Museumtip #40 : Nationaal Holocaustmuseum – Amsterdam
    In het Nationaal Holocaustmuseum wordt de geschiedenis van de Jodenvervolging in Nederland verteld. De vaste tentoonstelling is opgebouwd rond 12 thema’s. Daarbinnen behandelt één thema het leven voor de oorlog, gevolgd door tien thema’s over de Sjoa, en de tentoonstelling wordt afgesloten met een laatste thema over het leven na de oorlog. Het Nationaal Holocaustmuseum is gevestigd aan de Plantage Middenlaan, midden in het Joods Cultureel Kwartier (JCK) in het centrum van Amsterdam, vlakbij het Waterlooplein. Een indrukwekkend museum.
  7. Een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse
    Ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse. Ik kom regelmatig op het landgoed om er te wandelen, maar het kasteel heb ik nog nooit van binnen gezien, daar komt nu verandering in. Ook leuk is het LAM (Lisser Art Museum) op het landgoed. Deze blog gaat specifiek over het Kasteel en de rondleiding. Want het kasteel is slechts een paar keer per week opengesteld voor publiek en alleen tijdens rondleidingen op woensdag en donderdag om 11.30 en 15.30 uur te bezoeken.
  8. Overnachten in een vakantiehuisje met zwembad in Nederland
    Overnachten in een vakantiehuisje met zwembad in Nederland is een luxe maar de laatste jaren voor steeds meer mensen bereikbaar geworden. Een vakantiehuis met zwembad is echt iets voor jou als je je zelf wilt verwennen tijdens je vakantie. Je springt vanuit je bed zo in je eigen zwembad. Steeds meer vakantiehuisjes hebben een eigen zwembad op het terrein. Er zijn ook vakantiehuisjes die een binnenzwembad of zowel een binnen- als buitenzwembad hebben. Dat is een echte luxe. In deze blog heb ik een aantal vakantiehuisjes met zwembad in Nederland voor je op een rij gezet waar jij kunt overnachten!
  9. Juni 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
    In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand juni 2024 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand juni voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden. Dit is deze blog.

Street art van James Klinge tijdens mijn street art wandeling in Rotterdam-Feijenoord Street art van James Klinge tijdens mijn street art wandeling in Rotterdam-Feijenoord

 

De artikelen die in juni 2024 verschenen op JTravel.nl

Sinds eind januari 2024 de nieuwe versie van JTravel.nl online. Vanaf nu zullen er weer regelmatig nieuwe artikelen op mijn nieuwe website gepubliceerd worden. In juni heb ik 2 artikelen gepubliceerd. Ik ben achter de schermen bezig met een nieuwe categorie maar dat is nog niet klaar voor publicatie.

  1. Foam Fotografiemuseum in Amsterdam + Foto’s van het Foam Fotografiemuseum in Amsterdam
    In deze artikelen neem ik je mee naar het Foam Fotografiemuseum in Amsterdam waar jaarlijks meerdere tentoonstellingen worden gehouden waarin allerlei fotografische genres tentoongesteld worden. Er zijn altijd minstens drie verschillende tentoonstellingen te zien. Het gebouw is een doolhof en een mix van klassiek en modern.

Foam Fotografiemuseum in Amsterdam Foam Fotografiemuseum in Amsterdam

 

Aangepaste blogs in juni 2024 op JTravelBlog.nl

Ik heb in juni geen blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik ben in maart gestart met het aanpassen van JTravelBlog. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 

Aangepaste artikelen in juni 2024 op JTravel.nl

Ik heb in juni 3 artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik ben in maart gestart met het aanpassen van JTravelBlog. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

Het monument in de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam Het monument in de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor juli? Mijn plannen zijn om een etappe van de oudste wandelroute van Nederland te lopen en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. In de tweede helft van juli reis ik af naar Groningen. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. En ik ga verder met het restylen deze mijn website.
Ook in 2024 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2024 bezocht ik 3 musea in Amsterdam, ik nam deel aan een rondleiding door Kasteel Keukenhof in Lisse, ik liep een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2024 #amsterdam #kasteelkeukenhof #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com