Maart 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens etappe 4 van de oudste wandelroute van Nederland, maart 2024

 

Maart roert zijn staart luidt een gezegde en dat was deze maand ook werkelijk zo. De ene dag was het prachtig weer met zon en de dagen er na wind en regen. Koud was het niet deze maand. Wat gebeurde er deze maand? In maart 2024 ben ik er elke week een keer op uitgetrokken, 4x in totaal. De rest van de maand heb ik veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven.

In maart ben ik ook begonnen met het aanpassen van JTravelBlog. Ik wil ook deze website in een nieuw jasje steken. In deze blog Maart 2024 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand maart. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in maart mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in maart 2024

 • Ik ben er in maart 4x op uitgetrokken. Ik liep de derde en vierde etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Nederhorst den Berg naar Hilversum en van Hilversum naar Den Dolder, twee leuke etappes, ik maakte een (saaie) wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer. De wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen viel tegen, er was niets te beleven, ik heb geen vos en bijna geen damherten gezien. Er verschijnt ook geen apart fotoartikel, simpelweg omdat ik amper foto’s gemaakt heb.

Maart 2024: Flower Art Museum in Aalsmeer, twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Maart 2024: Flower Art Museum in Aalsmeer, twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In maart 2024 heb een paar artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. Bij het aanpassen van de artikelen pas ik indien nodig de seo aan. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in maart ook nog veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In maart ben ik begonnen met het onderhanden nemen van JTravelBlog. Deze website mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden. Ook deze website pas ik aan met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl.
 • In maart heb ik 1032 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ik plaats dagelijks berichten op mijn sociale media accounts, zoals op Twitter, Bluesky, Threads en Mastodon. Volg jij mij al op deze sociale media kanalen?
 • Ook in maart plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Nieuwe pins plaats is als eerste op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Ik heb sinds een paar jaar een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In maart lees ik de feel good romans Tussen de regels van Jenny Colgan, Lessen in de liefde van Jenny Colgan, Februari van Rob van Essen, Stralende lente van Nora Roberts, Uitgeschakeld van Angelique Haak en ongeveer de helft van Roadtrip van Greame Simsion.

 • In januari kwam mijn nieuwe versie van de website JTravel.nl online. In maart heb ik 12 nieuwe artikelen geplaatst. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in maart 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in maart aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in maart qua bezoekersaantallen ongeveer gelijk als vorige maand. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor beide websites heel veel posities verloren. Deze updates doen de websites absoluut geen goed. Het aantal bezoekers is dramatisch gekelderd. In het nieuwe jaar ga ik een online SEO cursus volgen die mij (hoop ik) weer meer inzichten geeft wat ik kan aanpassen qua seo en de vindbaarheid in Google. De updates hebben ook invloed op JTravel. De meeste bezoekers komen ook in maart weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor zowel JTravelBlog als JTravel een licht stijgende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.
 • Omdat Google GA4 zo ingewikkeld is geworden heb ik bij Datalover de Google Analytics 4 dashboard voor Bloggers aangeschaft. Dit zorgt er voor dat ik veel makkelijker mijn cijfers kan inzien.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in maart

Deze maand staan vijf andere artikelen in deze top 5 dan de vorige maand. Twee hebben nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. The Tulip Barn in Hillegom
  The Tulip Barn in Hillegom is een sinds 2021 geopende attractie in Hillegom in de Bollenstreek. The Tulip Barn is een nieuwe bloemenbeleving en een uniek concept op het gebied van bloemenbeleving. Leuk voor jong en oud. Hier geniet je van een unieke selfie-tuin met meer dan 400.000 kleurrijke tulpen. De authentieke bloemenkas is omgebouwd tot een sfeervolle horecagelegenheid.
 2. Thailand
  Tijdens het aanpassen van mijn website JTravel heb ik voor elk land een bestemmingspagina gemaakt. Hierop vind je informatie, links naar bijv. hotels, vliegtickets, excursies, links naar de bestemmingen die ik heb bezocht en links naar de artikelen over Thailand op deze website.
 3. Groene wandeling langs de Amsterdamse Zuidas
  Je verwacht in dit deel van onze hoofdstad niet dat het zo groen is. Want iedereen kent de Amsterdamse Zuidas als een zakencentrum met hoge en grote kantoorgebouwen en woningen. Alles is gebouwd rondom NS Station Amsterdam Zuid. Het gebied is heel groen met veel parken, het Amsterdamse Bos met de kersenbloesem, een stadsstrand en een botanische tuin.
 4. Zuid-Afrika
  Tijdens het aanpassen van mijn website JTravel heb ik voor elk land een bestemmingspagina gemaakt. Hierop vind je informatie, links naar bijv. hotels, vliegtickets, excursies, links naar de bestemmingen die ik heb bezocht en links naar de artikelen over Zuid-Afrika op deze website.
 5. Foto’s van natuurgebied De Slufter
  In dit fotoartikel zie je een selectie van mijn foto’s van natuurgebied De Slufter die ik in augustus 2016 maakte. Ik vind De Slufter het mooiste natuurgebied van Texel. De Slufter is een uniek gebied dat in open verbinding staat met de Noordzee. Het grootste deel van De Slufter is een vogelbroed en vogelrustgebied. Je kunt alleen het zuidelijke gedeelte bezoeken. Vanaf de Sluftertrap volg je het pad tot aan het strand.

Natuurgebied De Slufter op Texel Natuurgebied De Slufter op Texel

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in maart

In maart staan 3 blogs in het overzicht die er vorige maand ook in stonden. De andere twee blogs hebben nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland
  De Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland is een wandelroute langs voorraad- en toevoerkanalen en kenmerkend duinlandschap in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het eerste deel van deze wandeling is voor mij bekend terrein want dit is een stuk waar ik heel vaak wandel. Vanaf het pad, zoals ik het noem, na het wiebelbruggetje kom ik op voor mij onbekend terrein.
 2. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
  Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je in deze blog.
 3. Mijn reisroute van 23 dagen door Zuid-Afrika
  In deze blog vertel ik je mijn reisroute door Zuid-Afrika. Twee keer ben ik in Zuid-Afrika geweest. De eerste keer heb ik een rondreis vanaf Johannesburg naar Kaapstad gemaakt en mijn tweede keer was een combinatie Zuid-Afrika & Namibië. In deze blog vertel ik je mijn reisroute in 23 dagen door Zuid-Afrika.
 4. Museumtip #34 : Groote Museum – Amsterdam
  Het Groote Museum in Amsterdam ligt aan het Artisplein, naast Dierentuin Artis. Het Groote Museum gaat over jou en mij als mens. In het museum ontdek je hoe je verbonden bent met al het andere leven op aarde en je ziet samenhang tussen mens, dier, plant en microbe. In deze tijd een zeer actueel thema. Ik neem je mee langs de 12 zones in de twee zalen van het Groote Museum.
 5. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.

De Westzaal van het Groote Museum in Amsterdam De Westzaal van het Groote Museum in Amsterdam

 

Foto van de maand maart

Mijn foto van de maand maart is een foto die ik tijdens mijn wandeling van de 3e etappe van de oudste wandelroute van Nederland bij de Ankeveense Plassen maakte.

Een doorkijkje tijdens mijn wandeling van de 3e etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Nederhorst den Berg naar Hilversum Een doorkijkje tijdens mijn wandeling van de 3e etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Nederhorst den Berg naar Hilversum

 

Beste Instagram-post in maart

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van maart

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van natuurgebied De Slufter de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas. De pins voor voor beide websites hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

Het in mijn ogen mooiste natuurgebied op Texel is De Slufter. Een gebied waar je heerlijk kunt struinen en waar je veel vogels kunt spotten. Mijn foto's van mijn wandeling zie je hier. Kijk en loop je mee? #deslufter #texel #wandelen #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in maart verschenen op JTravelBlog

In maart 2024 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Februari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand februari 2024 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand februari voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’
  De wandelgids ‘Wandelen in de Stichtse Rijnlanden’ is een wandelgids met tien wandelingen van 14 tot 18 kilometer in het gebied tussen het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug. Een wandelgids voor ervaren wandelaars en natuurliefhebbers. Een uitgave van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.
 3. Wandelnetwerk Noord-Holland : Wandeling langs de Toolenburgerplas en door PARK21 in Hoofddorp
  Ik maakte een wandeling langs de Toolenburgerplas en door PARK21 in Hoofddorp van Wandelnetwerk Noord-Holland. Een wandelroute van Wandelnetwerk Noord-Holland met een lengte van 7,86 kilometer die start bij startpunt Toolenburg bij knooppunt 70. Zoals elke knooppuntenwandeling kun je de wandeling bij elk knooppunt beginnen en ook in tegenovergestelde richting lopen. Wandel je mee met deze wandeling langs de Toolenburgerplas, PARK 21 en de wijk Floriande in Hoofddorp.
 4. Review : Wasparfum van Zèvy
  Er is een oplossing om je wasgoed een frisse geur te geven: gebruik een wasparfum. Je vakantiewas, kleding, beddengoed en handdoeken gaan weer heerlijk ruiken na het gebruik van een wasparfum. Je hebt per keer maar een paar milliliter wasparfum nodig om je was fris te laten ruiken. Ik gebruikte de duurzame wasparfum van Zèvy. In deze blog lees je ook hoe een wasparfum werkt en waar je het koopt.
 5. Street art wandeling in het Central District van Rotterdam
  Dit keer maak ik een street art wandeling in het Central District in Rotterdam. Ik heb al meer street art wandelingen gemaakt in Rotterdam, Haarlem en Amsterdam. Op naar Rotterdam voor deze Street art wandeling van 5 kilometer in het Central District vanaf Rotterdam Centraal Station.
 6. Overnachten in een wikkelhuisje in Nederland
  Overnachten in een wikkelhuisje in Nederland wordt steeds populairder. Een wikkelhuis (wikkelhouse) is een nieuw soort tiny house. Het is de meest duurzame tiny house (kleine huisjes, mini-huisjes) ter wereld waarin je vakantie kunt vieren. Een wikkelhuis is drie keer duurzamer dan een traditionele vakantiewoning en een wikkelhuisje is knus en van alle gemakken voorzien. Het klinkt misschien vreemd in je oren maar een wikkelhuisje is gemaakt van gerecycled karton.
 7. Oudste wandelroute van Nederland etappe 3 : Nederhorst den Berg – Hilversum
  Dit is mijn verslag van etappe 3 van de oudste wandelroute van Nederland van Nederhorst den Berg naar Hilversum. De eerste etappe deel ik op in 3 stukken. De eerste etappe ging van Station Amsterdam-Muiderpoort naar Driemond, deze tweede etappe gaat van Driemond naar Nederhorst den Berg en de 3e etappe gaat van Nederhorst den Berg naar Hilversum NS. De ANWB noemt dit 1 etappe. De afstand van deze etappe is dan 30 kilometer, veel te ver voor mij. Ik heb mijn eigen indeling van etappes gemaakt, dit omdat 30 kilometer voor mij niet haalbaar is. Ik wandel etappe voor etappe. Veel plezier bij het lezen van en het bekijken van de foto’s in deze blog over etappe 3 van de oudste wandelroute van Nederland.
 8. Museumtip #38 : Foam Fotografiemuseum – Amsterdam
  Het Foam Fotografiemuseum is gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Het gebouw is een doolhof en een mix van klassiek en modern. Jaarlijks worden hier meerdere tentoonstellingen gehouden waarin allerlei fotografische genres worden tentoongesteld. Er zijn altijd minstens drie verschillende tentoonstellingen te zien.
 9. Maart 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand maart 2024 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand maart voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden. Dit is deze blog.

Street art van Franky Sticks en Speto tijdens mijn street art wandeling in het Central District van Rotterdam Street art van Franky Sticks en Speto tijdens mijn street art wandeling in het Central District van Rotterdam

 

De artikelen die in maart verschenen op JTravel

Sinds eind januari 2024 de nieuwe versie van JTravel.nl online. Vanaf nu zullen er weer regelmatig nieuwe artikelen op mijn nieuwe website gepubliceerd worden. In maart heb ik 12 artikelen gepubliceerd.

 1. Westerborkpad etappe 25 t/m 29 : Station Hoogeveen – Kamp Westerbork en Foto’s van de etappes 25 t/m 29 van het Westerborkpad : Station Hoogeveen – Kamp Westerbork
  Een verslag van etappe 25 tot en met 29 van de lange-afstandswandeling Westerborkpad. Deze vijf etappes lopen van Station Hoogeveen naar Kamp Westerbork. Mijn belevenissen en mijn route lees je in dit artikel. In het andere artikel mijn foto’s die ik tijdens deze wandelingen maakte.
 2. Kamp Westerbork in Hooghalen en Foto’s van Kamp Westerbork in Hooghalen
  Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Kamp Westerbork in Hooghalen zijn twee indrukwekkende plekken. In dit artikel vertel ik alles wat je moet weten als je een bezoek brengt aan deze plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog Joden en Roma en Sinti werden gedeporteerd en niet terugkeerden. In het Herinneringscentrum is een tentoonstelling ingericht die het verhaal van de plek van Kamp Westerbork vertelt met als rode draad de persoonlijke verhalen van mensen die via Kamp Westerbork zijn weggevoerd, van bewakers, treinbestuurders, buren en mensen die Joden hielpen onderduiken of ontsnappen. Op het voormalige kampterrein zijn verschillende monumenten te zien, zoals het Nationaal Monument Westerbork, treinwagons en het monument van de 102.000 stenen. In het andere artikel mijn foto’s die ik in Kamp Westerbork maakte.
 3. Mijn street art wandeling in de Amsterdamse wijk Geuzenveld en Foto’s van mijn street art wandeling in de Amsterdamse wijk Geuzenveld
  Ik maakte een street art wandeling in de Amsterdamse wijk Geuzenveld. In dit artikel lees je waar je welke street art werken in de Amsterdamse wijk Geuzenveld kunt zien. In het fotoartikel zie je de foto’s die ik van de street art werken in Amsterdam-Geuzenveld maakte.
 4. Mijn street art wandeling in de Amsterdamse wijk Slotermeer en Foto’s van mijn street art wandeling in de Amsterdamse wijk Slotermeer
  Ik maakte een street art wandeling in de Amsterdamse wijk Slotermeer. In dit artikel lees je waar je welke street art werken in de Amsterdamse wijk Slotermeer kunt zien. In het fotoartikel zie je de foto’s die ik van de street art werken in Amsterdam-Slotermeer maakte.
 5. Mijn onderwijshistorische wandeling in het centrum van Amsterdam en Foto’s van mijn onderwijshistorische wandeling in het centrum van Amsterdam
  Ik maakte een onderwijshistorische wandeling in het centrum van Amsterdam. Deze wandeling van 12 kilometer begint bij het Centraal Station van Amsterdam, en gaat verder via de Jordaan, het Vondelpark en het Museumplein naar de Amstel en via het Oosterpark terug naar het Centraal Station van Amsterdam. Mijn route van deze onderwijshistorische wandeling in het centrum van Amsterdam lees je in dit artikel. Mijn foto’s zie je in het fotoartikel.
 6. Groote Museum in Amsterdam en Foto’s van het Groote Museum in Amsterdam
  Het Groote Museum in Amsterdam gaat over jou en mij als mens. In het museum ontdek je hoe je verbonden bent met al het andere leven op aarde en je ziet samenhang tussen mens, dier, plant en microbe. In deze tijd een zeer actueel thema. In dit artikel loop je langs de 12 zones in de twee zalen van het Groote Museum. De foto’s van het Groote Museum in Amsterdam zie je in het fotoartikel.

Kamp Westerbork in Hooghalen Kamp Westerbork in Hooghalen

 

Aangepaste berichten in maart op JTravelBlog

Ik heb in maart vier blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik ben in maart gestart met het aanpassen van JTravelBlog. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  Begin maart is de mol, winnaar en verliezer bekend geworden. Op naar het nieuwe seizoen. Op naar een aanvulling van deze mooie lijst vol reisinspiratie.
 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2024
  In maart 2024 werd de winnaar van de ‘Wandelroute van het jaar 2024’ bekend. Venntrilogie is op zaterdag 2 maart 2024 uitgeroepen tot wandelroute van het jaar 2024 in de Benelux. Dit maakte de jury bekend op de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Gent. De Venntrilogie verbindt in zes etappes enkele van de mooiste landschappen van Oost-België.
 • Terloops reeks van Uitgeverij van Oorschot
  In maart wordt een nieuwe deel uit van de Terloops serie van Uitgeverij van Oorschot uitgegeven. Leuke boeken om onderweg te lezen.
 • Een dagje Keukenhof in Lisse
  De Keukenhof is sinds 21 maart 2024 weer geopend. Ik paste mijn blog aan om mijn lezers de meest actuele informatie over bijv. prijzen en bereikbaarheid te geven. Veel plezier als je in 2024 de Keukenhof in Lisse bezoekt.

Tulpen in de Keukenhof in Lisse Tulpen in de Keukenhof in Lisse

 

Aangepaste artikelen in maart op JTravel

Ik heb in maart 11 artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik ben in maart gestart met het aanpassen van JTravelBlog. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

Voetpad tijdens de Trage Tocht Bussum Mijn wandelingen op een rijtje

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor april? Mijn plannen zijn om een etappe van de oudste wandelroute van Nederland te lopen en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. Ook wil ik een begin maken om deze mijn website te restylen.
Ook in 2024 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In maart 2024 liep ik twee etappes van de oudste wandelroute van Nederland, ik bezocht het Flower Art Museum in Aalsmeer en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2024 #oudstewandelroutevannederland #flowerartmuseum #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com